Navigáció: Címlap Receptek berkeczmona receptjei

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek

berkeczmona receptes gyűjteménye

"Aki nam tudja milyen kikötőbe tart,annak nem kedvez semmilyen szél sem"
Gasztrokalandor pontjai: 1026
berkeczmona receptjei
1
Sáfrányos rizs képes recept

Sáfrányos rizs

A levest a sáfránnyal főzzük fel.A megmosott rizst adjuk aleveshez,és lefedve,kb.25percig főzzük lassú tűznél.A formát kenjük ki...
Sárgarépatorta képes recept

Sárgarépatorta

A sárgarépát reszelje le. Egy tálban keverje simára az olajat a cukorral,a tojásokkal és a sóval. A darált diót és mandulát tegye a...
Sült ravioli képes recept

Sült ravioli

Egy serpenyőben melegítse meg az olajat,majd süsse aranybarnára őket,itassa le papírtörlővel,majd szórja meg a fűszerrel.Köretként adjon...
Szilvás rolád képes recept

Szilvás rolád

A csirkemellfiléket vágja félbe,verje ki őket laposra.Mindegyikre helyezzen egy-egy szelet sonkát és egy szilvát,göngyölje össze,zsineggel...
1
1
Tejszínes szelet,petrezselyemmel képes recept

Tejszínes szelet,petrezselyemmel

A húst sózzuk,borsozzuk.A petrezselymet megmossuk,a leveleit finomra aprítjuk. A húsok mindkét oldalát 4-5 percig vajban sütjük,majd...
Tojásleves tárkonnyal recept

Tojásleves tárkonnyal

Szép piros rántást készítünk,majd hideg vízzel felengedjük.Fűszerezzük,majd lassú tűznél hagyjuk 10-15 percet forrni.A tojásokat...
1
Vaníliapuding eperrel képes recept

Vaníliapuding eperrel

Készítsük el a pudingot a felhasználási útmutatónak megfelelően. Hideg vízzel öblítsünk ki 4db formát,és öntsük bele a pudingot.3...
Zöld mascarpone szósz recept

Zöld mascarpone szósz

A mascarponét és a túrót egy kevés tejjel kikeverjük. Sóval,borssal és egy kevés ecettel ízesítjük.A vegyes fűszerkeveréket a darált...
Zöldséges pulykaragu képes recept

Zöldséges pulykaragu

A húst sózzuk,borsozzuk,és forró olajban megpirítjuk. A vajat az olajhoz adjuk,és megpároljuk a zöldségeket.Felöntjük levessel,és fedő...
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!