Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
berkeczmona receptjei
1
1
Forrósítsunk fel egy fazékban 2ek vajat,adjuk hozzá a lisztet,és jól keverjük el.Folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a húsleves alapot.A...
[Levesek]
|
1
1
Forrázza le a paradicsomokat,hámozza meg,magozza ki.
Vágja húsát apró kockára.
Egy serpenyőbe tegyen 2ek-nyi olajat és dinsztelje meg a...
|
Egy mély tálba keverje össze a lisztet a fűszerekkel és a dióval. Bundázza be a szárnyakat, majd a vajban süsse aranybarnára, de ne...
[Szárnyas]
|
A húst sózzuk borsozzuk és pirosra sütjük.A hagymákat megpirítjuk a visszamaradt olajon,majd mellédobjuk a felkockázott mangót...
[Szárnyas]
|
1
A jól kivert hússzeleteket kevés olajban félig megsütjük,majd hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát,és együtt sütjük 2-3...
[Sertés]
|
Sózzuk és borsozzuk meg a hússzeleteket,majd süssük forró olajban 1-2 percig mindkét oldalukat.Adjuk hozzá a félbevágott datolyákat és...
[Marha]
|
A fügéket vágja négy felé,a sonkát pedig hosszú csíkokra.Csavarja be a fügéket a sonkával,szúrja át fogpiszkálóval.Tegye tálcára.
|
A pulykahúst sózzuk borsozzuk,és forgónyársra húzzuk.
A többi hozzávalóból páclét készítünk,és bekenjük vele a húst.Az...
[Szárnyas]
|
A húsokat hagymával,egész borssal,sóval,babérlevéllel és ételízesítővel fűszerezett lében puhára főzzük.Ezután...
[Levesek]
|
A felszeletelt hagymát,borral és a balzsamecettel magas fokozaton főzzük míg a folyadék teljesen el nem fő.A befűszerezett húsokat forró...
[Marha]
|
A kockára vágott uborkát cukorral,sóval ízesített vízben feltesszük főni.Hozzáadjuk a finomra vágott kaprot,és kb.10 percnyi főzés...
[Levesek]
|
A húsokat vékonyra verjük,sózzuk,borsozzuk.A bazsalikomot a túróhoz keverjük,majd elosztjuk a húson.A szeleteket összehajtjuk és tűvel...
[Marha]
|
Az epreket mosás után tegye egy szép kompótos tálba.A hozzávalókat tegye külön-külön tálkákba az eper köré.Minben vendég ízlés...
|
A húst kiverjük. A paradicsomot szeletekre vágjuk.
A mozzarellát és az olajbogyót lecsepegtetjük, felszeleteljük.
A húsokat forró vajban...
[Marha]
|
1
A körtéket hámozd meg,a felét kockázd fel,locsold meg őket citromlével.
A többi gyümölcshúst tedd turmixgépbe.Facsarj bele...
[Levesek]
|
Vajból petrezselyemmel ízesített világos rántást készítünk.Felengedjük a konzerv levével,és hozzáadjuk a kukoricát is.Kb 3/4 l vízzel...
[Levesek]
|
1
A mézet langyosítsuk meg,és a szójaszósszal,a szezámolajjal és egy csipet chiliporral keverjük össze.A massza 2/3-át kenjük a combokra,és...
[Kínai]
|
1
A hozzávalókat összekeverem,vajazott-lisztezett tepsibe öntöm.A lecsepegtetett gyümölcsöt lisztbe forgatom,és így rakom a...
|
1.Marinírozzuk a rákokat kb. fél óráig brandyvel,a sóval és a borssal.
2.Töltsük meg a vajas tésztát a salátalevelekkel és a rákokkal.
|
A galambokat félbevágjuk,széthajtjuk és jól kilapítjuk.A hozzávalókat összekeverjük és megkenjük vele a galambokat.A húst grillrácsra...
[Szárnyas]
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57