Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Saláták
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A megtisztított lilahagymát vágjuk karikára, és sózzuk meg. Öntsük rá a citrom levét is, majd jól keverjük össze, és tegyük félre pihenni. A burgonyát főzzük meg héjában enyhén sós vízben, majd még melegen hámozzuk meg. Karikázzuk fel, és tegyük egy tálba a hagymával rétegezve. 2 dl vizet forraljunk fel a borecettel, 1 kk sóval és a porcukorral. Adjuk hozzá a hagyma megmaradt levét is. Öntsük forrón a burgonyára, és hagyjuk lehűlni. Ha lehűlt szórjuk meg a tetejét borssal, és az aprított snidlinggel.
Akkor a legfinomabb, ha hagyjuk 2-3 órát összeérni az ízeket.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
id:293 |
2009-02-25 14:23:43 |