Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A puha margarint csipetnyi sóval, a cukorral, és a vaníliás cukorral krémesre keverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd az ásványvízzel váltogatva hozzáadjuk a sütőporral elvegyített lisztet. A tésztát margarinnal kikent tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 20 percig sütjük. Rácsra téve teljesen kihűtjük. Közben a tejszínt felhevítjük, (ne forraljuk, mert csomós lesz). A nagyobb darabokra tördelt tejes bevonót a forró tejszínbe, kevergetve megolvasztjuk, és legalább 3 órára hűtőbe tesszük. Robotgéppel krémesre felverjük, majd a süteményre kenjük. Kb. 30 percre visszatesszük a hűtőbe. A fehér csokoládét durvára felaprítjuk, és forró vízfürdőben megolvasztjuk. Teáskanállal fehér foltokat csorgatunk belőle a barna csokoládérétegre, majd száradni hagyjuk. Végül a süteményt hosszúkás szeletekre vágjuk.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:998 |
2009-10-22 20:41:02 |