Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Barcelona címeres charlott képes recept
|
||||||
Elkészítés:
A tojássárgáját krémesre keverem 6 evőkanál vízzel és a cukorral.
Majd beleforgatom a lisztet és a tojásfehéjér. Gáztepsiben piskótát sütök. A pudingporból a zacskón leírtak szerint pudingot főzök. (Én vaníliásból szoktam). A zselatint közben beáztatom a zacskó szerint leírtak alapján vízbe. Amikor a puding elkészül még forrón belekeverem a zselatint. Amikor kihül beleforgatom a felvert tejszínhabot. Madj az aromával ízesítem. Egy tálat kibélelek fóliával és körberakom a felszeletel piskótatekerccsel. A közepébe öntöm a krémet. Hűtőbe teszem pár órára, hogy a krém megdermedjen. A díszítéshez a marcipánmasszát kisodrom vékonyra. A tálból egy tálcára kiöntött tortára ragasztom lekvárral. Tetszés szerint marcipánnal díszítem.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:2091 |
2010-04-21 00:39:31 |