Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A fokhagymát lereszeljük,a rozmaringgal összekeverjük.
A citromot megmossuk és lereszeljük a héját. A reszelt citromhéjat, a citrom levét,a zúzott fokhagymát,rozmaringot és az olajat összekeverjük és ezzel a páccal alaposan bedörzsöljük a húst. Lefóliázott edényben hűtőbe téve egy éjszakán pácoljuk. A megtisztított és negyedekre vágott lila hagymával tepsibe tesszük,egy ujjnyi vizet,1 dl vörösbort teszünk alá és alufóliával letakarjuk. 200 C-ra előmelegített sütőben kb. 1-1,5 óra alatt szép pirosra sütjük. A hús szeleteket kivesszük,majd a megmaradt szaftot tejszínnel besűrítjük. Tálaláskor a hús szeleteket meglocsoljuk. A karfiolt és a brokkolit sós vízben főztem ki.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kedvencekhez adta (1):
susi
|
||||||
id:3073 |
2011-01-30 17:43:23 |