Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Vad Bakonyi kacsa

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Vad

Bakonyi kacsa

Hozzávalók:
Hány személyre: 4

» 1 pecsenyekacsa
» 60 dkg gomba
» 1 fej vöröshagyma
» 1 csapott kávéskanál majoránna
» 3 szál zellerlevél
» 1 ek. mustár
» 1 dl tejföl
»
Hirdetés

Elkészítés:
A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is hozzáadjuk. majoránnával, petrezselyemmel, sóval, borssal, zellerrel ízesítjük, majd vizet adunk hozzá, és így főzzük tovább. Amikor a hús teljesen megpuhult, beletesszük a mustárt és a tejfölt, még néhány percig főzzük, és már kínálhatjuk is. Kiváló köret hozzá a párolt rizs.
Elkészítési idő: 2 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Péter33 adatlapjaPéter33
Én 33 éves 170 cm 82 kg barna hajú és szemű férfi vagyok
Gasztrokalandor pontok: 3435
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:920
2009-10-17 17:10:18

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!