Navigáció: Címlap Receptek Egytálételek Bakonyi csirkemell

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Egytálételek

7

Bakonyi csirkemell

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
25 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma
4 dl tejföl
1 zöldpaprika
1 paradicsom
pirospaprika
olaj, liszt
Hirdetés

Elkészítés:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, fűszeres lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük és félretesszük.(Én szeletelt hagymát és fokhagymát is teszek bele.)

A visszamaradt zsiradékban világosra pirítjuk az apró kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és zöldpaprikát, meghintjük pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, majd kb. tíz percig pároljuk, végül ráöntjük a lisztel dúsított tejfölt (tejszínt), és összeforraljuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
monika adatlapjamonika

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontok: 2731
Kedvencekhez adta (7):
mano
suvkat
Nini87
zsazsanene
Angelus70
farmasine somi mária
vera57
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:1506
2009-12-01 18:09:01

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!