Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A vajat morzsoljuk össze a liszttel, a porcukorral, fahéjjal, mandulával, sóval.
A tészta felét almareszelővel reszeljük egy 25x39 cm -es sütőpapírral bélelt tepsibe. A magozott meggyet lecsepegtetjük. Összekeverjük a tejet, tejfölt és a vaníliás cukort és felforraljuk egy lábasban. A pudingport 2 evőkanál hideg vízzel és az 50 g cukorral simára keverjük és öntsük a forró folyadékhoz. Tovább főzzük,míg besűrűsödik. Kihűtjük ,majd a tésztára öntjük. Megszórjuk meggyel,ráreszeljük a tésztát és 200 fokon világosra sütjük.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
id:3998 |
2013-04-16 23:24:18 |