Navigáció: Címlap Receptek Egytálételek Babgulyás

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Egytálételek

Babgulyás

Hozzávalók:
25 dkg szárazbab
60 dkg marhalábszár
3 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 paradicsom
1 zöldpaprika
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
egy kevés zeller
Hirdetés

Elkészítés:
A babot előző este hideg vízbe áztatjuk. A húst felkockázzuk. Az apróra vágott vöröshagymát és a felszeletelt fokhagymát az olajon megfuttatjuk. A húst hozzáadjuk, megpirítjuk és a tűzről levéve a pirospaprikát is belekeverjük. A paprikát és a lehéjazott paradicsomot apróra vágjuk, majd a húshoz adjuk. Egy kevés vízzel pároljuk. A levétől lecsöpögtetett babot az apróra vágott zöldséggel együtt enyhén sós vízben megfőzzük. Amikor a hús is és a bab is már majdnem puhára főtt, összeöntjük, vízzel felengedjük, és puhára főzzük. Csipetkét főzünk bele. Csípős paprikával ízesíthetjük.
Elkészítési idő: 3 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
sonsy adatlapjasonsy

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontok: 1615
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:1076
2009-11-01 10:50:27

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!