Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Az avokádókat félbevágjuk, húsukat kanállal kiemeljük, villával összetörjük és citromlével meglocsoljuk. Olajat forrósítunk, majd üvegesre pároljuk benne a felkarikázott póréhagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felkarikázott chilit, a feldarabolt paradicsomot és a kukoricát. 2-3 percig kevergetve pirítjuk. A zöldségkeverékből egy keveset félreteszünk a többit az avokádókrémmel együtt pürésítjük. Ezután a pürét felöntjük a levessel, belekeverjük a tejfölt és a félretett zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd kis lángon összemelegítjük.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
id:75 |
2009-01-05 14:26:39 |