Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A karajt a tetején mélyen bevágjuk. A kimagozott aszalt szilvát vörösborban áztatjuk, alaposan lecsöpögtetjük, majd megtöltjük vele a húst. A karajt bedörzsöljük sóval és őrölt borssal szorosan összekötözzük, és egy tűzálló tálban a sütőbe tesszük. Alufóliával beborítjuk, 40 percen át pároljuk. Miután levettük a fóliát felforrósított vajjal meglocsoljuk, és rövid időre visszatoljuk a sütőbe. A borecetet összekeverjük a cukorral, szegfűszeggel, és felfőzzük. Sütés közben ezzel a sziruppal többször átkenegetjük, így szép fényes lesz.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:981 |
2009-10-21 20:41:05 |