Navigáció: Címlap Receptek Egytálételek Aszalt szilvás sertéskaraj

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Egytálételek

Aszalt szilvás sertéskaraj

Hozzávalók:
80dk sertéskaraj
20dk aszalt szilva
0,5dl vörös bor
2ek borecet
5dk cukor
3 tört szegfűszeg
5dk vaj

bors
Hirdetés

Elkészítés:
A karajt a tetején mélyen bevágjuk. A kimagozott aszalt szilvát vörösborban áztatjuk, alaposan lecsöpögtetjük, majd megtöltjük vele a húst. A karajt bedörzsöljük sóval és őrölt borssal szorosan összekötözzük, és egy tűzálló tálban a sütőbe tesszük. Alufóliával beborítjuk, 40 percen át pároljuk. Miután levettük a fóliát felforrósított vajjal meglocsoljuk, és rövid időre visszatoljuk a sütőbe. A borecetet összekeverjük a cukorral, szegfűszeggel, és felfőzzük. Sütés közben ezzel a sziruppal többször átkenegetjük, így szép fényes lesz.
Elkészítési idő: 45 perc
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
tiktak76 adatlapjatiktak76

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontok: 2560
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:981
2009-10-21 20:41:05

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!