Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Tészták
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit a szokásos módon összedolgozzuk.
Kelesztőtálba tesszük és duplájára kelesszük. Átgyúrjuk,kinyújtjuk és pogácsa szaggatóval korongokat szúrunk úgy,hogy ne maradjon a tésztának leeső részei. A kuglófformát kivajazzuk ,a korongokat lerakjuk az aljába,olvastott margarinnal meglocsoljuk,a kristálycukorral összekevert dióval bőven megszórjuk. Addig rétegezünk,míg a tésztánk el nem fogy. A tészta tetejét is meglocsoljuk és megszórhatjuk cukrozott dióval. meleg helyen addig kelesztjük ,míg kitölti a formát. Sütjük. A kissé kihűlt aranygaluskánkat szeleteljük és vaníliamártással jól "nyakon"öntjük.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
kelt tészta, dió, aranygaluska
|
||||||
id:2678 |
2010-06-26 00:57:15 |