Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Szárnyas Angolos kacsamell koviubival és frissházikenyérrel

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Szárnyas

1
1

Angolos kacsamell koviubival és frissházikenyérrel

Hozzávalók:
4 db filézett kacsamell
babérlevél, törött bors, kakukkfű,
1 dl olaj
1 evőkanál liszt
1 dl száraz vörösbor
5 dkg vaj
Angolos kacsamell koviubival és frissházikenyérrel képes recept
Elkészítés:
A húst kicsontozzuk, a zsírréteget eltávolítjuk, és a bőrét finoman bevagdaljuk. Tört babérlevéllel, őrölt borssal, kakukkfűvel jól bedörzsöljük, és a hűtőbe téve 2-3 napig állni hagyjuk, hogy a hús a fűszerekben megfelelően pácolódhasson.
Elkészítéskor a melleket kevés,de forró olajba téve elősütjük, majd forró sütőbe téve 10-12 percig sütjük, illetve huzatjuk ízlésünknek megfelelőre. Serpenyőből kiszedjük a húst és keverés liszttet pirítunk majd és vörösborral felengedjük. Őrölt borssal, ízesítjük, és megsózzuk. Jól összeforraljuk, majd finom szűrőn keresztül átszűrjük, és belekeverjük a vajat.
Elkészítési idő: 30 perc
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
ledni adatlapjaledni
Egy kellemes utazást ajánlok az ízek világában. - Amikor az ízek a fontosak és nem a kilók.
Gasztrokalandor pontok: 550
Kedvencekhez adta (1):
ledni
Elkészítette (1):
ledni
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:1870
2010-02-18 16:48:25

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!