Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Szárnyas Almás-rozmaringos kacsacomb

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Szárnyas

Almás-rozmaringos kacsacomb

Hozzávalók:
4 kacsacomb
2 alma
kacsazsír v. libazsír
1-2 ág rozmaring

bors
fokhagyma
Almás-rozmaringos kacsacomb képes recept
Elkészítés:
A combokat felhasználás előtt fél órával vedd ki a hűtőből, tisztítsd meg (erről bővebben a végén), dörzsöld be sóval, borssal és zúzott fokhagymával. Az almákat negyedelt és vágd ki a magházukat. Kenj ki egy tepsit zsírral, helyezd bele a combokat a bőrös részükkel fölfelé, a combok közé az almagerezdeket és biggyeszd rá a rozmaringot. 1-2 evőkanál kacsazsírt forrósíts fel és öntözd meg az egészet. Fedd le alufóliával és előmelegített sütőben 3-4-es fokozaton süsd kb. 1,5-2 órát. Ha úgy érzed jó, az aljából le lehet vágni egy kis darabot kóstolni. Ezután vedd le a fóliát, öntözd meg kicsit a bőrös részt a lével és süsd tovább 6-os fokozaton, amíg a bőre szép pirosas nem lesz.
Elkészítési idő: 2 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
kacsa,  alma
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Nojo adatlapjaNojo
"Vágd át a világot.... Mosolyogj hétfőn!" ;)
Gasztrokalandor pontok: 5560
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:598
2009-03-14 21:49:19

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!