Navigáció: Címlap Receptek Előételek Almás diós szósszal töltött vajas pástétom

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Előételek

Almás diós szósszal töltött vajas pástétom

Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
2 db alma
1 marék dió
10 dkg márványsajt
2 dl tejszín
1 evőkanál vaj

bors
újhagyma
petrezselyem zöldje
Almás diós szósszal töltött vajas pástétom képes recept
Elkészítés:
Pirítsuk meg a diót egy száraz serpenyőben. Egy másik serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, tegyük bele a kis kockára feldarabolt almát, majd süssük pár percig. Öntsük rá a tejszínt, tegyük bele a pirított diót, az összevágott petrezselyem zöldet és az újhagymát. Sózzuk és borsozzuk meg, majd jól forraljuk össze és morzsáljuk rá a márványsajtot.
A leveles tésztából vágjunk ki három nagy karikát, majd kettőnek szúrjuk ki egy kisebb pohárral a közepét, tegyük egymásra és süssük meg.
Töltsük meg a diós szósszal a megsütött pástétomotokat és a sütőben forrósítsuk össze.
Elkészítési idő: 1 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
monika adatlapjamonika

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontok: 2731
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:1926
2010-04-01 20:04:48

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!