Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Sertés Almás-boros szűzérmék

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Sertés

Almás-boros szűzérmék

Hozzávalók:
8 szelet szűzpecsenye
1,5 dl almabor
1,5 dl húsleves
1 fej karikára vágott vöröshagyma
1 zöldalma
1 piros alma
1 ek citromlé
2 kanál olaj
1 kk cukor
1 kk zsálya
,bors
Hirdetés

Elkészítés:
Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús mindkét oldalát 2-3 percig sütjük az olajban, megszórjuk zsályával, majd aláöntjük a bort és a húslevelt. Forrás után 20 percig pároljuk. Közben a megtisztított almákat cikkekre vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. A gyümölcsöt 3-4 percig puhítjuk a hús mellett. A kész ételt sóval, borssal ízesítjük. Párolt zöldség, vagy tört krupmli illik hozzá.
Elkészítési idő: 1 óra
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Szandra adatlapjaSzandra

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:16
2008-07-09 19:09:50

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!