Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Sertés
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
8 szelet szűzpecsenye
1,5 dl almabor 1,5 dl húsleves 1 fej karikára vágott vöröshagyma 1 zöldalma 1 piros alma 1 ek citromlé 2 kanál olaj 1 kk cukor 1 kk zsálya só,bors
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús mindkét oldalát 2-3 percig sütjük az olajban, megszórjuk zsályával, majd aláöntjük a bort és a húslevelt. Forrás után 20 percig pároljuk. Közben a megtisztított almákat cikkekre vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. A gyümölcsöt 3-4 percig puhítjuk a hús mellett. A kész ételt sóval, borssal ízesítjük. Párolt zöldség, vagy tört krupmli illik hozzá.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
|
||||||
id:16 |
2008-07-09 19:09:50 |