Navigáció: Címlap Receptek Halételek Al-dunai halászlé

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Halételek

Al-dunai halászlé

Hozzávalók:
3 kg ponty
1 hagyma
2 zöldpaprika
20 dkg leveszöldség
2 paradicsom
3 dl tejföl
3 tojássárgája
paprika

bors
babérlevél
csipetke
Al-dunai halászlé képes recept
Elkészítés:
A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, beleöntünk 2 liter vizet, sót szórunk bele, majd beletesszük a halak csontjait, fejeit és farkait, és feltesszük főni. Hozzáadjuk a felaprózott hagymát, majd egy idő elteltével leszűrjük az egészet, és visszarakjuk főni a fejek, farkak, csontok nélkül. paprikával, sóval, borssal ízesítjük, majd beletesszük a hal húsát és a babérlevelet. Kb. fél óra után behabarjuk a tojásos tejföllel, majd a főzés vége felé beletesszük a csipetkét is. Így minden puhára főzünk, majd kínálhatjuk is.
Elkészítési idő: 45 perc
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
ilna adatlapjailna
főzés
Gasztrokalandor pontok: 830
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:2415
2010-05-13 14:07:21

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!