Navigáció: Címlap Programajánló Lejárt események 2011.06.04. - Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison

Lejárt események

2011.06.04. - Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison

Programajánló - Lejárt események

Ízkavalkád a legnagyobb hazai gasztrobloggerekkel
Tefal Dining Guide Blogkóstoló a Millenárison!

Már összeállította a tervezett menüt az a tíz gasztroblogger, akik részt vesznek a Dining Guide Food Show keretében rendezett blogkóstolón. Az eseményen, amelyre 2011. június 4-én a Millenáris Parkban kerül sor, ismét lehetősége lesz a gasztronómia iránt elhivatott ínyenceknek végigkóstolni a legismertebb magyar gasztrobloggerek különleges ételkompozícióit.

2011. június 3. és 5. között a Budai Gourmet fesztivállal egy helyen és egy időben rendezik meg a Dining Guide Food Showt. A háromnapos kulináris eseményen kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes programokat kínálnak a nyár első hétvégéjén. A gyerekeket a Kuktatanoda Főzőiskola és játszóház is várja, ahol a konyhaművészet csínját-bínját szakértőktől leshetik el a fiatal tanoncok.

A felnőtteknek a Dining Guide Lounge kávéházi környezetben kínál felejthetetlen élményt a legjobb cukrászdákkal és csokoládé manufaktúrákkal együttműködve. Konyhatechnikai Kiállításnak is helyt ad a Food Show, ahol a legkorszerűbb berendezésekkel és eszközökkel ismerkedhet meg a szakma és a gourmet hobby-szakácsok tábora. Természetesen sok más programmal is várják a fesztiválra érkezőket, főzőbemutatók és kóstolók is színesítik a gasztronómiai eseményt.

A Dining Guide Food Show egyik kiemelt programja a Tefal Dining Guide Blogkóstoló, ahol a legnépszerűbb gasztrobloggerek készítik el kultikus receptjeiket. A rendezvény keretében a látogatók nemcsak a monitoron keresztül képzelhetik el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolhatják a gaszrobloggerek főztjét. A két évvel ezelőtt a Tokaj-hegyaljai Erdőbénye fesztiválról indult kezdeményezést tavaly már a Dining Guide szervezte meg a budapesti Tabáni Teraszon berendezett látványkonyhákban, ahol a legismertebb blogok szerzői mutatkoztak be főzőtudományukkal a közönségnek.

A 2011-es Tefal Dining Guide Blogkóstoló első alkalommal vesz részt Dolce Vita, Csak a Puffin, Gabojsza és Piszke, illetve már korábbi tapasztalataikat felhasználva érkezik Chili&Vanília, Fűszer és Lélek, Horasz, Lila Füge, Limara, valamint Lorien. A bloggerek lelkesen készülnek a megmérettetésre, már a tervezett menüt is összeállították, amely az alábbi:

1.    Chili&Vanília: Ázsiai saláta
2.    Csak a Puffin: Málnás cheesecake brownie
3.    Dolce Vita: Vadragus és pesto-s tészta
4.    Fűszer és Lélek: Észt sólet tormalevélbe töltött puliszkával
5.    Gabojsza: Erdélyi töltött szőlőlapi (töltike)
6.    Horasz: Ecetes tűztál – különleges vietnámi tekercs
7.    Lila Füge: Pavlova citromkrémmel és gyümölcsökkel
8.    Limara: Buci medvehagymás krémmel és paradicsommal
9.    Lorien: Zöldséges lasagne
10.    Piszke: Csirke tikka masala naan kenyérrel

A blogkóstoló alatt a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor vezetésével megalakult Garami Funky Staff lép fel. A zenekar a 70-es, 80-as és 90-es évek funky, disco és soul slágereivel szórakoztatja a közönséget. A zenészek pedig nemcsak a fülnek kedveznek az ismert dallamokkal, hanem a szemnek is, hiszen a színpadon csillogó, korabeli disco ruhákban tündökölnek majd.

A Dining Guide Foodshowra már elkezdődött az online jegyárusítás. Napijegyet 1000 Ft-ért lehet kapni az alábbi címen: https://diningguide.jegy.hu/select.php

A programokról további információ a www.diningguide.hu/foodshow oldalon érhető el.

A gasztrobloggerek legutóbbi találkozójáról készült összeállítás:

Get Adobe Flash player


Google Map
ContentMap by Turismo.eu

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!