Pontgyűjtés

Recept feltöltése

Feltöltheted saját receptjeidet. Feltöltés előtt ellenőrizd, hogy azonos nevű recept szerepel-e már a recepttárban, mert egy megnevezés csak egyszer szerepelhet. Tipp: ha már van ilyen nevű recept, az étel egy meghatározó jellemzőjét emeld ki a címében (pl Fokhagymás sült csirke). Kérjük, saját receptjeidet  oszd meg velünk, és ne másolj más receptgyűjtő oldalakról.

Recept feltöltésért 20 pontot kapsz. 

Tölts fel képeket is a receptjeidhez plusz pontokért!

   

Kép feltöltése recepthez

Saját receptjeidhez képet is tölthetsz fel. A feltöltést bármikor megteheted, akár a recept írásakor, akár utólag. A kép maximális mérete 1 Mb lehet.Kérlek, mindenképp saját képet tölts fel, és ne olyat, amit az internetről töltöttél le, mert azok felhasználása jogilag kifogásolható.

Kép feltöltésért 20 pontot kapsz.

Saját képeket tölts fel, ellenkező esetben mindig vedd figyelembe a szerzői jogokat!

   

Vendéglátóhely ajánlás

Oldalunkon kategóriákba sorolva, részletes információkkal és képpel mutathatod be kedvenc, vagy saját vendéglátóhelyed. Gyűjteményünkben egy hely csak egyszer szerepelhet. Ha névazonossággal találkozol, kérjük, valamely jelzővel (pl. utcanév vagy város / Kicsi Kocsma - Kecskemét) egészítsd ki a hely nevét.

Vendéglátóhely ajánlásért 10 pontot kapsz.

A lehető legrészletesebb információkat add meg, hogy másoknak is hasznos legyen az ajánlásod!

   

Link beküldése

Beküldheted kedvenc gasztronómiai témájú weboldalad linkjét. Mielőtt feltöltöd, kérjük ellenőrizd, hogy szerepel-e már linktárunkban az adott link. A duplán feltöltött linkek közül, a későbbit töröljük.

Link beküldésért 3 pontot kapsz.

Mindig a főoldal linkjét küldd be a megfelelő kategóriába!

   

Meghívó küldése

Ha tetszik az oldal, meghívhatod barátaidat, ismerőseidet is. Ezt többféleképpen megteheted. Legegyszerűbben az oldalon keresztül - ha be vagy jelentkezve - a Meghívó küldése menüponttal. A másik lehetőség a saját ajánló linked (Pontjaim menüpontban megtalálható : https://gasztrokalandor.hu/kezdolap.html?referrer=AJANLOAZONOSITOD) beillesztése e-mailbe, üzenőfalakra (pl. iwiw), fórumokra. 

Meghívó küldésért az oldalon keresztül 5 pontot kapsz.
Ha a meghívottad regisztrál a meghívóban szereplő linken, vagy az ajánló linkeden keresztül további 10 pontot kapsz.

Helyezd el minél több helyen a pontjaim menüben található ajánló linked, és így még több pontot szerezhetsz!

   

Meghívó elfogadása

Ha a meghívódat elfogadják, vagyis az ajánló linkedre kattintva - akár e-mailben küldted, akár valamelyik fórumon, üzenőfalon találkoztak vele - jön egy gasztrokalandor az oldalra és regisztrál, akkor a meghívót küldő felhasználó ezzel további pontokat gyűjthet.

Az álregisztrációk elkerülése érdekében egy gépről (ip-ről) egy elfogadott meghívóra ad pontot a rendszer!

Ha úgy látod mégis pontott kellett volna kapnod, (pl többen használnak egy gépet) akkor kérem e-mailben jelezd, és mi beírjuk!

   

Gyűjtött pontok nyomonkövetése

Az oldalon több helyen is láthatod gyűjtött pontjaidat két pontjelző indikátor segítségével. Az első az összes (a regisztrációtól számítva), a második egy adott időszakban ( előző hónap illetve nyereményjáték esetén a játék ideje) megszerzett pontjaidat mutatja.  A százalékos érték a listavezető pontjaihoz viszonyított szám. A pontjelzőket megtalálhatod az adatlapodon, jobb oldalon, a felhasználói menü alatt  - bejelentkezés után - , saját receptjeid részletes nézeténél.

   

Ha kérdésed van

Bármilyen kérdésed, javaslatod van, esetleg hibát találsz az oldalon kérünk, mielőbb jelezd nekünk. Ezt megteheted a Minifórumon keresztül, de e-mailt is küldhetsz az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre.

Ha kérdés merül fel bátran használd a minifórumot!

   

Pontok jóváírása

A pontokat a recept/vendéglátóhely/link feltöltésért a részletes nézet megjelenésekor kapod. Ha mentés után nem íródna jóva a pontod, akkor csak nyisd meg mégegyszer az adott receptet/vendéglátóhely/link adatlapját, és várd meg amíg teljesen betöltődik az oldal!