Dzsungel Étterem 2

Mélytengeri merülés, piranhák, mumifikálódott búvárkund és egy kétevezős csónak korhadó alja várt minket, miután a pincér készségesen asztalunkhoz kísért. Oxigénpalackra nem volt szükségünk, ugyanis a nemdohányzó részén voltunk a tengernek.
A dohányosoknál viszont megelevenedett kampókezű Jack, ahogy éppen a kincsért tiplizik a lépcsőn a vendégek között. Falambéria, sejtelmes homály és exit kijáratok helyett, exit kötelek lógtak innen-onnan, menekülési útvonalként. Szóval a füstösöket még csak el sem süllyesztették! Miért a dohányos rész hangulatosabb?

 

No persze mi sem panaszkodhatunk, az étel kárpótolt mindenért! És a piranhák párbaja, aminek szemtanúi lehettünk az ételre várakozva.
DzsungelVálaszték!? No az van, viszont az én csípős bélszíncsíkjaim egy jottányit sem csíptek. Maximum a madárpókok a hátammegett. Köretként lecsó és krumpli szolgált. Az étel Sir Brook ellensége néven szerepelt. (2790.-)
A Dzsungel királya , mely egy bélszínszeletet tartalmazott – pincér után szabadon – a közepes és a jó között átsülve, nagyon ízletes volt a dzsungel szósszal és a túróval töltött krumplival. (2990.-) Az árak is csak közepesen sültek át, néhol-néhol rágós falatokkal.
Főételt 1590 és 4500 forint között rendelhetünk, de a felső értékhez már krokodil és strucc párosult homokba dugott fejjel.
A zenét néha megszakították, s helyette egy-egy madár zendített rá nem annyira fület melengetően. A desszert – somlói galuska és profiterol – kifogástalan volt.
7 fő lakott jól, ki főétellel, ki desszerttel, s volt ki mindkettővel. Kifizettük a számlát majd fogtuk a korhadt csónakot és feltörtünk a felszínre.

Kapcsolódó bejegyzések:
 • Vendéglátóhely ajánlás
 • Búcsúparti. Szomorúan hangzik, de mégsem volt az. Megmondom őszintén, szívemhez nőtt a Dzsungel Étterem. Először jártam itt azon az estén, amikor lezárult életemnek egy meghatározó korszaka. És elkez…
  ">Dzsungel Étterem
 • Én személy szerint nagyon szeretem a mexikói ételeket. Szerencsére manapság már egyre több helyen kipróbálhatjuk az ország specialitásait (ha valaki kedvet kap, tudom ajánlani, hogy tegyen egy sétát a…
  ">Mexikói konyha
 • Augusztusban Miskolctapolcán jártunk, és persze hogy nem bírtunk ellenállni a kísértésnek, kipróbáltunk néhány helyi éttermet. Első esténken terepszemlét tartottunk. Úgy döntöttünk, kipróbáljuk a Kike…
  ">Bonfini – Miskolctapolca
 • Cherry Gösser söröző és étterem - Eger
Ebben a kategórába még: