Dzsungel Étterem

DzsungelBúcsúparti. Szomorúan hangzik, de mégsem volt az. Megmondom őszintén, szívemhez nőtt a Dzsungel Étterem. Először jártam itt azon az estén, amikor lezárult életemnek egy meghatározó korszaka. És elkezdődött egy új…
Korpi barátném szervezte a randit. Ezúton is köszönöm neki! És ott voltak az ex-kollégák, barátok.

 

Na de ne térjünk el a tárgytól. A Dzsungel Étterem egy nagyon kellemes, hangulatos hely. Ha meglátogatod, választhatsz, hogy a buja dzsungelben, a szavannán, az óceán mélyén, vagy esetleg egy kalóztanyán telepedsz le. Nekünk az óceán jutott, a dohányfüstmentes, halacskás, kék terem. A falon kagylók, fejünk felett vizet imitáló borítás, akváriumok, egy búvár, kis csónak. Nekem tetszett. Persze körbejártunk, megnéztük a kalóztanyát, a szavannát is, lábunk alatt kis skorpióval.
A pincér kedves volt. Szemmel láthatóan nem vette zokon, hogy az átlagosnál jobban megdolgoztattuk, egyenként (vagy kettesével) rendeltünk, gyakran már távozóban volt, mikor eszünkbe jutott, hogy kellene még egy kis ez, egy kis az. Persze ez a dolga, de azért nem könnyű egy ilyen szeleburdi társasággal. Mit mondjak, elég sokáig tartott a választás. A kínálat igen sokszínű. Rendelhetünk valami egyszerűt is, de ha inkább valami különlegeset szeretnénk, itt akkor is jó helyen keresünk. Aki leveses, az is talál magának valót, legyen az akár egy könnyű gyümölcsleves, akár valami húsos finomság. DzsungelTengeri ételekből is igen bő a választék, de ezen az estén mi ezeket kihagytuk. A kenguru és a krokodil steaket senki sem vállalta be, sőt még a struccot sem, ehelyett választottunk lávakövön sült gomolyát, grillezett zöldségekkel, serpenyős, sült bélszíncsíkokat (mely Korpi szerint egyáltalán nem csípett), zöldséges, rókagombás vadragut illatos fűszerekkel  stb. Én A dzsungel királya fantázianéven futó bélszínszeletet választottan, csípős mártással (és ez tényleg csípős volt) és fűszeres túróval töltött burgonyával. Jó választás volt, szépen tálalva, és finoman elkészítve. Azt hiszem, a többiek is jól választottak, ennek ellenére szinte senki sem tudott megenni mindent,így a desszerten már többen osztoztunk.
Már csak mi ültünk az óceán mélyén, amikor kértük a számlát. Azt hiszem, az árak teljesen elfogadhatóak, főleg pesti viszonylatban. A levesek 600-700 körül mozognak, a főételek 1500-5000 között, de persze a magasabb összegért már krokodilt, kengurut, struccot is kaphatunk.
Tényleg megkedveltem a helyet…a bejárat előtt búcsúzóul még megbeszéltük, hogy igazából nem búcsúzunk. Jó nekünk így együtt!

 

 

Infók az étteremről itt.
Kapcsolódó bejegyzések:
Ebben a kategórába még:
 • Náncsi néni és az ő túrógombóca
 • Péntek esti körutunk ezúttal a L’enoteca borbárba vezetett. Az Erzsébet híd és a Lánchíd között elhelyezkedő borbár nemcsak a borok széleskörű kínálatával kápráztatja el a betévedőt, de a látvány sem …
  ">Lenoteca
 • Holduvar

Legújabb hozzászólások

Legújabb fórumbejegyzések

 • Válasz: Ilona szelet. - Hibabejelentés

  Ilona szelet receptjét (https://gasztrokalandor.hu/receptek/ilona-szelet....

  (Írta: mano) - 2010. 02 19. péntek, 15:21

 • Ilona szelet. - Hibabejelentés

  Nem értem a recept leírást. Lehet,hogy a barna szinü piskótán kiívül van be...

  (Írta: Silona) - 2010. 02 19. péntek, 15:08

 • Torkos Csütörtök 2010 - Általános beszélgetés

  Sziasztok, Néhány nap múlva Torkos Csütörtök. Kíváncsi vagyok, kinek hov...

  (Írta: Szandra) - 2010. 02 14. vasárnap, 22:14

 • Hibabejelentés - Hibabejelentés

  Ha hibát találsz az oldalon kérlek írd meg a fórumba, vagy küldd el nekünk l...

  (Írta: mano) - 2010. 02 01. hétfő, 10:34

 • Válasz: Várható újdonságok - Kívánságlista, ötletláda

  A fórum lecserélve. Ez azért szerintem használhatóbb lesz mint a régi. A ...

  (Írta: mano) - 2010. 01 28. csütörtök, 21:56

Újdonságok az oldalon

Új nyereményjáték indult! Részleteket az Aktuális nyereményjáték menüpontban megtalálod.

 

A bemutatkozáshoz írt szöveg megjelenik a receptjeiteknél is! Ha van már receptes blogod, oldalad írj nekünk, és kirakjuk a bannered is a receptjeidhez!

 

A receptek részleteinél mostmár megjelenik, hogy ki készítette el, és ki tette a kedvencei közé.

 

Lecseréltük a fórumot egy könnyebben kezelhetőre. Használjátok bátran, és várjük az ötleteket! ;)

 

Felhasználó követése funkcióval bővült az oldal!
Jelöld kedvencnek a legjobb receptek feltöltőit, így könnyen követheted legújabb feltöltéseit.

 

 

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!