Navigáció: Címlap Fórum

Üdvözlünk a gasztrokalandorok fórumán

Nem vagy bejelentkezve, így minden témát el tudsz olvasni, de nem tudsz hozzászólni.

A fórum teljes használatához be kell jelentkezni. Ha még nem vagy tagja a gasztrokalandorok közösségének regisztrálj az oldalra.

Mondanivalód és visszajelzésed van? Ne féljünk és írjuk meg!
Szeretnénk hallani az oldalunk tagjaitól, hogy ezzel webhelyünket még hasznosabbá, felhasználóbaráttá tehessük a tagok és a vendégek részére.
Le Oldal: 1
TÉMAKÖR: saját receptek
Edit
Edit
Hozzászólás: 16
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
saját receptek 5 éve, 1 hónap  
Kedves Manó!
Egy kérdésem vagy kérésem lenne.
Most látom az új feltöltőknél,hogy bejelölik,hogy elkészítettem.
Én,ami sok receptet,képes receptet beküldtem,azt mind én sütöttem vagy főztem.
Nem lehetne valahogy megoldani,ha saját,akkor automatikusan ráilleszteni,hogy elkészítettem?
Vagy most menjek vissza az összes receptemre?
Várom válaszod.
Üdvözlettel:Edit.

Házas vagyok,2 leánygyermekes anyuka és 3 fiú unokás nagymama.
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
mano
mano
Adminisztrátor
Hozzászólás: 37
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Válasz: saját receptek 5 éve, 1 hónap  
Kedves Edit,

Mi is abból indulunk ki, hogy a "saját" recept az már eleve elkészített recept, de igazából az "elkészítettem" funkciót arra találtuk ki, hogy mások receptjeinél ezt lehessen jelezni.

Szerintem felesleges (és talán zavaró) a saját receptet külön bejelölni, mivel meg tudod nézni az összes recepted, ahol külön ki tudod választani a "Saját", "Kedvenc", "Elkészített" receptjeid. Ha a "Saját" és az "Elkészített" receptek megegyeznek, akkor szinte nincs is értelem ennek a megjelölésnek, még ha ez lehetséges is.

Inkább levennénk az "elkészítettem" funkciót a saját recepteknek, bár nem tudom ez mennyire lenne szükséges.

További szép napot,
Manó

Utolsó szerkesztés: 2011-02-14 20:39 : mano.
Hat korsó sört - mondta Ford a Ló és Lovász csaposának. - És kérem, siessen, nyakunkon a világvége!
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
Fel Oldal: 1
a legutolsó hozzászólásokat az íróasztalra tehetjük

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!