Navigáció: Kezdőlap Cikkek Tippek Hús- vagy zöldséglé, mint alapanyag

Cikkek - Tippek

Hús- vagy zöldséglé, mint alapanyag

Cikkek - Tippek

Kész hal-, hús-, vagy zöldséglé leveskockából is készíthető, de ez sok sőt és tartósítószert tartalmaz, ezért érdemes azt házilag elkészíteni.
 
 Receptek RSS
 Vendéglátóhelyek RSS
 Csatlakozz a klubhoz (iwiw)
 Kövess minket a twitteren is

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!

Újdonságok az oldalon

Új kinézetet kapott az oldal!
Ez volt az "átalakítás" első lépése. Kicsit csiszolgatjuk még, és utána jöhet következő lépés. Ha hibát találtok kérlek jelezzétek a fórumon. Köszönjük!

 

Új, mártások kategóriával bővült a recepttár!

 

Minden recepthez további 2 képet is fel lehet tölteni. Pontokat továbbra is a "Főkép"-re kaptok. Reméljük így recepttáratok még színesebbé válik.