akár milyen étel ha finoman van elkészítve az csak jó lehet
Összes gasztrokalandor pont:
6775 pont (20% )
");
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
Nincs saját recept.
Kedvencnek jelölt receptek
1 csomag bolti leveles tésztát téglalap alakúra és vékonyra kinyújtunk. Tojással az egészet lekenjük, 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd fakanál nyélre feltekerjük. 20 percet pihentetjük és forró sütőben megsütjük. Sajtkrém: 30 dkg reszelt sajtot 4 tojássárgával, 4 dkg...
Kategóriák: |Desszertek |
">
1 csomag bolti leveles tésztát téglalap alakúra és vékonyra kinyújtunk. Tojással az egészet lekenjük, 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd fakanál nyélre feltekerjük. 20 percet pihentetjük és forró sütőben megsütjük. Sajtkrém: 30 dkg reszelt sajtot 4 tojássárgával, 4 dkg...
Kategóriák: |Desszertek |
">Sajtosroló
A megtisztított és összedarabolt zöldségeket a sütőpapírra helyezett fűszerezett ( só, bors,. majoranna,.) csirkemellre és köré rakjuk. Fűszerezzük ( só, bors,. majoranna,. friss kapor ) és a sütőpapírt lezárva sütőbe helyezzük 180-200-°C-on kb 1 óra alatt készül el
Kategóriák: |Szárnyas |
">
A megtisztított és összedarabolt zöldségeket a sütőpapírra helyezett fűszerezett ( só, bors,. majoranna,.) csirkemellre és köré rakjuk. Fűszerezzük ( só, bors,. majoranna,. friss kapor ) és a sütőpapírt lezárva sütőbe helyezzük 180-200-°C-on kb 1 óra alatt készül el
Kategóriák: |Szárnyas |
">A zacskóba zárt ízek orgiája
A répát felkarikázzuk, a káposztát csíkokra vágjuk, a májat megtisztítjuk, és feltesszük főni. Hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
A petrezselyemlevelet és a zellerlevelet megkötözve tesszük a levesbe. Hozzáadjuk a leveskockát is és fél órát főzzük. Adhatunk mellé...
Kategóriák: |Levesek |
">
A répát felkarikázzuk, a káposztát csíkokra vágjuk, a májat megtisztítjuk, és feltesszük főni. Hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
A petrezselyemlevelet és a zellerlevelet megkötözve tesszük a levesbe. Hozzáadjuk a leveskockát is és fél órát főzzük. Adhatunk mellé...
Kategóriák: |Levesek |
">Gyors, májas zöldségleves
Tészta:
A tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a többi hozzávalókat is, végül a keményre felvert tojásfehérjét. Vajazott, lisztezett nagy gáztepsibe megsütjük.
Krém:
A vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzádolgozzuk a jól...
Kategóriák: |Desszertek |
">
Tészta:
A tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a többi hozzávalókat is, végül a keményre felvert tojásfehérjét. Vajazott, lisztezett nagy gáztepsibe megsütjük.
Krém:
A vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzádolgozzuk a jól...
Kategóriák: |Desszertek |
">Fanta szelet
A húst rántott szeletnek elkészítjük, annyi különbséggel, hogy a zsemlemorzsába sajtot reszelünk. A gombát felszeleteljük jó véknyra, a sonkát csíkokra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd a hagymát belereszeljük. Paradicsompürével (ha túl töménynek találjuk akkor tehetünk...
Kategóriák: |Sertés |
">
A húst rántott szeletnek elkészítjük, annyi különbséggel, hogy a zsemlemorzsába sajtot reszelünk. A gombát felszeleteljük jó véknyra, a sonkát csíkokra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd a hagymát belereszeljük. Paradicsompürével (ha túl töménynek találjuk akkor tehetünk...
A tojásfehérjét habbá verjük,majd a sárgáját a cukorral a mézzel kihabosítjuk, hozzá adjuk az olvasztott, de nem forró margarint és lisztet amibe bele kevertük a lazító anyagokat (sütőpor, szódabikarbóna) és a legvégén a habot. Közepes, sütőpapírral bélelt tepsibe...
Kategóriák: |Desszertek |
">
A tojásfehérjét habbá verjük,majd a sárgáját a cukorral a mézzel kihabosítjuk, hozzá adjuk az olvasztott, de nem forró margarint és lisztet amibe bele kevertük a lazító anyagokat (sütőpor, szódabikarbóna) és a legvégén a habot. Közepes, sütőpapírral bélelt tepsibe...
Kategóriák: |Desszertek |
">Mézes-kókuszos kocka
A pudingot fözzük fel és hültsük ki.A tejszint verjük habbá izlés szerint porcukrozzuk.Tegyük egy müanyagtálba a pudingot és kezdjük elkeverni adjuk hozzá a gesztenyét és a rumot a végén pedig a tejszinhabot.Simitsuk el a kihült piskótán és diszitsük csokidarával vagy...
Kategóriák: |Desszertek |
">
A pudingot fözzük fel és hültsük ki.A tejszint verjük habbá izlés szerint porcukrozzuk.Tegyük egy müanyagtálba a pudingot és kezdjük elkeverni adjuk hozzá a gesztenyét és a rumot a végén pedig a tejszinhabot.Simitsuk el a kihült piskótán és diszitsük csokidarával vagy...
A csirkecombokat megnyúzzuk, és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászkonzerv levével, és lassú tűzön puhára pároljuk....
Kategóriák: |Szárnyas |
">
A csirkecombokat megnyúzzuk, és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászkonzerv levével, és lassú tűzön puhára pároljuk....
Kategóriák: |Szárnyas |
">Ananászos csirkecomb
A lisztből, cukorból, vaníliás cukorból, margarinból, tojásból és sütőporból linzertésztát gyúrunk. A mogyorót durvára vágjuk, és a felét a tésztába gyúrjuk. Fóliába tekerjük, és hűtőben fél órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk, és egyforma köröket szaggatunk...
Kategóriák: |Desszertek |
">
A lisztből, cukorból, vaníliás cukorból, margarinból, tojásból és sütőporból linzertésztát gyúrunk. A mogyorót durvára vágjuk, és a felét a tésztába gyúrjuk. Fóliába tekerjük, és hűtőben fél órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk, és egyforma köröket szaggatunk...
A húst rántott szeletnek elkészítjük, annyi különbséggel, hogy a zsemlemorzsába sajtot reszelünk. A gombát felszeleteljük jó véknyra, a sonkát csíkokra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd a hagymát belereszeljük. Paradicsompürével (ha túl töménynek találjuk akkor tehetünk...
Kategóriák: |Sertés |
">
A húst rántott szeletnek elkészítjük, annyi különbséggel, hogy a zsemlemorzsába sajtot reszelünk. A gombát felszeleteljük jó véknyra, a sonkát csíkokra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd a hagymát belereszeljük. Paradicsompürével (ha túl töménynek találjuk akkor tehetünk...