Navigáció:
Csatlakozz hozzánk a Facebook oldalunkon is.
zsike adatlapja
![]() |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
Nincs saját recept.
Kedvencnek jelölt receptek
Elkészítése:
1 dll langyos tejbe teszünk egy mk. cukrot,az élesztőt bele morzsoljuk,majd letakarva felfuttatjuk.
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk,a többi hozzávalókból a rumot,reszelt narancshéjat,egész tojást,tojássárgákat,a sót,porcukrot is...
1 dll langyos tejbe teszünk egy mk. cukrot,az élesztőt bele morzsoljuk,majd letakarva felfuttatjuk.
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk,a többi hozzávalókból a rumot,reszelt narancshéjat,egész tojást,tojássárgákat,a sót,porcukrot is...
Kategóriák: |Farsangi receptek |

Elkészítése:
1 dll langyos tejbe teszünk egy mk. cukrot,az élesztőt bele morzsoljuk,majd letakarva felfuttatjuk.
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk,a többi hozzávalókból a rumot,reszelt narancshéjat,egész tojást,tojássárgákat,a sót,porcukrot is...
1 dll langyos tejbe teszünk egy mk. cukrot,az élesztőt bele morzsoljuk,majd letakarva felfuttatjuk.
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk,a többi hozzávalókból a rumot,reszelt narancshéjat,egész tojást,tojássárgákat,a sót,porcukrot is...
Kategóriák: |Farsangi receptek |
Elkészítése:
A tésztához forró tejben felfuttatjuk a szalalkálit, hozzáadjuk a kétféle lisztet, a zsírt, a porcukrot, a tojást, a mézet, és összegyúrjuk annyi tejet adva hozzá, hogy könnyen lehessen sodorni.
Fél óra pihentetés után 5-6 cipóra osztjuk,...
A tésztához forró tejben felfuttatjuk a szalalkálit, hozzáadjuk a kétféle lisztet, a zsírt, a porcukrot, a tojást, a mézet, és összegyúrjuk annyi tejet adva hozzá, hogy könnyen lehessen sodorni.
Fél óra pihentetés után 5-6 cipóra osztjuk,...
Kategóriák: |Desszertek |

Elkészítése:
A tésztához forró tejben felfuttatjuk a szalalkálit, hozzáadjuk a kétféle lisztet, a zsírt, a porcukrot, a tojást, a mézet, és összegyúrjuk annyi tejet adva hozzá, hogy könnyen lehessen sodorni.
Fél óra pihentetés után 5-6 cipóra osztjuk,...
A tésztához forró tejben felfuttatjuk a szalalkálit, hozzáadjuk a kétféle lisztet, a zsírt, a porcukrot, a tojást, a mézet, és összegyúrjuk annyi tejet adva hozzá, hogy könnyen lehessen sodorni.
Fél óra pihentetés után 5-6 cipóra osztjuk,...
Kategóriák: |Desszertek |
A tészta hozzávalóit összegyúrom,vékonyra kinyújtom és sima szaggatóval kiszúrom.
Sütőpapiros sütőlapra teszem.
180 fokon készre sütöm, egyet-egyet sárgabaracklekvárral összeragasztok. A porcukort a vízzel kikeverem, ne legyen nagyon híg mert nem marad meg a...
Sütőpapiros sütőlapra teszem.
180 fokon készre sütöm, egyet-egyet sárgabaracklekvárral összeragasztok. A porcukort a vízzel kikeverem, ne legyen nagyon híg mert nem marad meg a...
Kategóriák: |Desszertek |

A tészta hozzávalóit összegyúrom,vékonyra kinyújtom és sima szaggatóval kiszúrom.
Sütőpapiros sütőlapra teszem.
180 fokon készre sütöm, egyet-egyet sárgabaracklekvárral összeragasztok. A porcukort a vízzel kikeverem, ne legyen nagyon híg mert nem marad meg a...
Sütőpapiros sütőlapra teszem.
180 fokon készre sütöm, egyet-egyet sárgabaracklekvárral összeragasztok. A porcukort a vízzel kikeverem, ne legyen nagyon híg mert nem marad meg a...
Kategóriák: |Desszertek |
Még nincs hozzászólása.