Navigáció:
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is!
Meghívó küldése
voti adatlapja
![]() |
voti |
NEM ELÉRHETŐ | |
2010.04.20 |
brassói aprópecsenye | |
Patkó Bandi | |
www.tutireceptek.hu | |
"Hass,alkoss,gyarapíts, s a haza fényre derül!" |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
1. Vágjuk le a padlizsán alját, majd hosszában vágjuk 10db 5mm-es szeletre. Az első és az utolsó szeletet dobjuk ki, a többit pedig tegyük tésztaszűrőbe, alaposan sózzuk meg, és hagyjuk állni 10 percig.
2. Öblítsük le a padlizsánt hideg vízzel, majd...
2. Öblítsük le a padlizsánt hideg vízzel, majd...
Kategóriák: |Egytálételek |

1. Vágjuk le a padlizsán alját, majd hosszában vágjuk 10db 5mm-es szeletre. Az első és az utolsó szeletet dobjuk ki, a többit pedig tegyük tésztaszűrőbe, alaposan sózzuk meg, és hagyjuk állni 10 percig.
2. Öblítsük le a padlizsánt hideg vízzel, majd...
2. Öblítsük le a padlizsánt hideg vízzel, majd...
Kategóriák: |Egytálételek |
Kedvencnek jelölt receptek
Nincs kedvenc recept megjelölve.
Elkészített receptek
Nincs elkészített recept megjelölve.
Még nincs hozzászólása.