Navigáció: Címlap Adatlap
Csatlakozz hozzánk a Facebook oldalunkon is.
tiktak76 adatlapja
tiktak76
tiktak76
NEM ELÉRHETŐ
2009.10.12
Töltöttkáposzta
Hídicsárda
Mindmegette
nincs info

Összes gasztrokalandor pont:

2560 pont (7% )
");
">Pergelt leves
">Fahéjas csillag.
">Fahéjas csillag.
">Bundás alma 2
A lisztből, tojásból, cukorból, tejből, vaníliából pici só hozzáadásával sűrű palacsintatésztát készítünk. Az almákat kicsumázzuk és felkarikázzuk. Megforgatjuk lisztben, a masszába mártjuk és nem túl forró olajban kisütjük. Figyeljünk, hogy az olaj éppen megfelelő...
Kategóriák: |Desszertek |
">Bundás alma 2
# A tésztához valókat egy tálba kimérjük. Két tenyerünk közöt elmorzsoljuk, majd felét egy kivajazott piteformában elegyengetjük.
# A szílvát feldaraboljuk, majd a cukorral, fahéjjal és a lisztel összekeverjük és egyenletesen a tésztára szórjuk. A maradék tésztát...
Kategóriák: |Desszertek |
">Szilvás morzsapite.
# A tésztához valókat egy tálba kimérjük. Két tenyerünk közöt elmorzsoljuk, majd felét egy kivajazott piteformában elegyengetjük.
# A szílvát feldaraboljuk, majd a cukorral, fahéjjal és a lisztel összekeverjük és egyenletesen a tésztára szórjuk. A maradék tésztát...
Kategóriák: |Desszertek |
">Szilvás morzsapite.
A megkelesztett tésztát 6 db cipóra osztjuk, kisodorjuk, pudinggal megtöltjük, felcsavarjuk, egy-egy csavart részt összefonunk- 3 szál kalácsot kapunk, amit a kikent tepsibe rakunk /nagyobb tepsibe, mert nagy adag/, 3 tojássárgájával lekenjük /megszórhatjuk...
Kategóriák: |Desszertek |
">Pudinggal töltött kalács
A megkelesztett tésztát 6 db cipóra osztjuk, kisodorjuk, pudinggal megtöltjük, felcsavarjuk, egy-egy csavart részt összefonunk- 3 szál kalácsot kapunk, amit a kikent tepsibe rakunk /nagyobb tepsibe, mert nagy adag/, 3 tojássárgájával lekenjük /megszórhatjuk...
Kategóriák: |Desszertek |
">Pudinggal töltött kalács
A tojásokat megfőzzük, majd lehűtjük és megpucoljuk. A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. Az összes hozzávalót jól összekeverjük. A fasírtmasszát nyolcfelé osztjuk és mindegyikbe belecsomagolunk egy kemény tojást, majd...
Kategóriák: |Előételek |
">Skót fasírt.
A tojásokat megfőzzük, majd lehűtjük és megpucoljuk. A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. Az összes hozzávalót jól összekeverjük. A fasírtmasszát nyolcfelé osztjuk és mindegyikbe belecsomagolunk egy kemény tojást, majd...
Kategóriák: |Előételek |
">Skót fasírt.
A bográcsot előkészítjük. a szűzpecsenyét megmossuk, és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk. a vöröshagymát megpucoljuk és felkockázzuk.

A gombát is megtisztítjuk és felaprítjuk. A bazsalikomot összevágjuk, és a...
Kategóriák: |Egytálételek | |Szilveszteri receptek | |Sertés |
">Vörösborban párolt szűzpecsenye gombával
A bográcsot előkészítjük. a szűzpecsenyét megmossuk, és ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk. a vöröshagymát megpucoljuk és felkockázzuk.

A gombát is megtisztítjuk és felaprítjuk. A bazsalikomot összevágjuk, és a...
Kategóriák: |Egytálételek | |Szilveszteri receptek | |Sertés |
">Vörösborban párolt szűzpecsenye gombával
A kacsát feldaraboljuk, megmossuk és sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb serpenyőben olajon, kacsazsíron átsütjük minden oldalát, majd félre rakjuk.


Egy lábosban a visszamaradt zsíron átpirítjuk a hagymát, megszórjuk finomra vágott kaporral, és ráhalmozzuk a...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Veszprémi rucás káposzta.
A kacsát feldaraboljuk, megmossuk és sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb serpenyőben olajon, kacsazsíron átsütjük minden oldalát, majd félre rakjuk.


Egy lábosban a visszamaradt zsíron átpirítjuk a hagymát, megszórjuk finomra vágott kaporral, és ráhalmozzuk a...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Veszprémi rucás káposzta.
A húst megmossuk, majd kb. 2-3 cm kockákra vágjuk. A szalonnát is felkockázzuk, majd felváltva a csirkékkel nyársra húzzuk. Egy tálban a tojást felverjük, adunk hozzá lisztet, sört, kevés sót, felöntjük a tejjel és jó kikeverjük.

A nyársakat először...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Csirkemell íjászmester módra
A húst megmossuk, majd kb. 2-3 cm kockákra vágjuk. A szalonnát is felkockázzuk, majd felváltva a csirkékkel nyársra húzzuk. Egy tálban a tojást felverjük, adunk hozzá lisztet, sört, kevés sót, felöntjük a tejjel és jó kikeverjük.

A nyársakat először...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Csirkemell íjászmester módra
Az apróra vágott szalonnát egy lábosban, megsütjük, majd hozzá adjuk a felkockázott vöröshagymát, és aranysárgára pirítjuk. Hozzá adjuk a pirospaprikát, a köménymagot, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük 2 dl vízzel, vagy húslevessel. Hozzáadjuk a felkockázott vadhúst, majd...
Kategóriák: |Egytálételek | |Vad |
">Pincepörkölt
Az apróra vágott szalonnát egy lábosban, megsütjük, majd hozzá adjuk a felkockázott vöröshagymát, és aranysárgára pirítjuk. Hozzá adjuk a pirospaprikát, a köménymagot, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük 2 dl vízzel, vagy húslevessel. Hozzáadjuk a felkockázott vadhúst, majd...
Kategóriák: |Egytálételek | |Vad |
">Pincepörkölt

Kedvencnek jelölt receptek

Nincs kedvenc recept megjelölve.

Elkészített receptek

Nincs elkészített recept megjelölve.

Összes receptje (86) Kedvenc receptjei(0) Elkészített receptjei(0)
Ajánlott vendéglátóhelyei

Nincs ajánlott vendéglátóhely.

Összes ajánlott helye(0)
Beküldött linkek

Nincs beküldött gasztrolink.

Összes beküldött link(0)
Legújabb hozzászólások
Legújabb hozzászólásai

Még nincs hozzászólása.

Legújabb hozzászólások a receptjeihez
Recept: Ilona szelet
Írta: Zsóka - 2011. szeptember 13. kedd, 14:49
Feltettem mégegyszer a receptet, az eredeti így volt leírva, és a kiegészítést amit...
Recept: Ilona szelet
Írta: keleviz - 2011. szeptember 10. szombat, 19:37
bocs,de hiányzik a recept leírásból a szalalkálés lap elkészítése,a hozzávalókból...
Írta: Vira - 2011. július 30. szombat, 20:35
Köszönöm!
Recept: Ilona szelet
Írta: mesi - 2011. március 17. csütörtök, 22:55
ezt a sutit en vendegvaronak ismerem
Recept: Ilona szelet
Írta: palotasgaborne - 2010. március 15. hétfő, 19:06
Bocs hogy beleszólok 2 lap barna +1PISKÓTA 2 SOR KRÉM ÉS A CSOKIMÁZ
Recept: Ilona szelet
Írta: Zsóka - 2010. március 13. szombat, 17:16
Szeretném megsütni az Ilona szeletedet
Írta: pille - 2009. december 17. csütörtök, 16:45
Kipróbáltam,finom volt.Esetleg lehetne más fűszerekkel is próbálkozni.
Írta: pille - 2009. december 13. vasárnap, 11:42
Kipróbálom,az eredményt majd elárulom!
Írta: Tünde - 2009. október 27. kedd, 21:12
Írta: lovász pálné - 2009. október 27. kedd, 20:34
Én ki próbáltam és finom volt.
Fórumélet
Fórumbejegyzései

Nincs fórum hozzászólás.

Legújabb gasztrokalandor pontok
Új recept LAPÓTYA 20 pont

2009. nov. 15. 16:01

Új receptkép LAPÓTYA - kép 20 pont

2009. nov. 15. 16:01

Új recept MOCSKOS LASKA 20 pont

2009. nov. 15. 15:59

Új recept Pergelt leves. 20 pont

2009. nov. 15. 15:57

Új receptkép Pergelt leves. - kép 20 pont

2009. nov. 15. 15:57

Új recept Fahéjas csillag. 20 pont

2009. nov. 14. 08:53

Új receptkép Fahéjas csillag. - kép 20 pont

2009. nov. 14. 08:53

Új recept Bundás alma. 20 pont

2009. nov. 14. 08:51

Új receptkép Bundás alma. - kép 20 pont

2009. nov. 14. 08:51

Új recept Szilvás morzsapite. 20 pont

2009. nov. 14. 08:49

Összes gasztrokalandor pont:

2560 pont

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!