Navigáció:
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is!
Meghívó küldése
szilvia22 adatlapja
![]() |
szilvia22 |
NEM ELÉRHETŐ | |
2011.06.18 |
nincs info | |
nincs info | |
nincs info | |
nincs info |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
Nincs saját recept.
Kedvencnek jelölt receptek
Az almákat megpucoljuk és felvágjuk vékony gerezdekre. Egy kicsi, de mély tepsit kivajazunk, majd az alma szeletekkel megtöltjük. Lelocsoljuk a citromlével, megszórjuk a cukorral, fahéjjal (és esetleg szegfűszeggel, ánizzsal).
A lisztet eldolgozzuk a fahéjjal. A vajat kis...
A lisztet eldolgozzuk a fahéjjal. A vajat kis...
Kategóriák: |Desszertek |

Az almákat megpucoljuk és felvágjuk vékony gerezdekre. Egy kicsi, de mély tepsit kivajazunk, majd az alma szeletekkel megtöltjük. Lelocsoljuk a citromlével, megszórjuk a cukorral, fahéjjal (és esetleg szegfűszeggel, ánizzsal).
A lisztet eldolgozzuk a fahéjjal. A vajat kis...
A lisztet eldolgozzuk a fahéjjal. A vajat kis...
Kategóriák: |Desszertek |
A tölteléket elkészítjük:
A reszelt almát megpároljuk ízlés szerint hozzátett cukorral vagy mézzel, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével, fahéjjal.
Kihűtjük a tölteléket.
A tojásokat szétválasztjuk.
Az 5 tojás fehérjét a cukorral kemény...
A reszelt almát megpároljuk ízlés szerint hozzátett cukorral vagy mézzel, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével, fahéjjal.
Kihűtjük a tölteléket.
A tojásokat szétválasztjuk.
Az 5 tojás fehérjét a cukorral kemény...
Kategóriák: |Desszertek |

A tölteléket elkészítjük:
A reszelt almát megpároljuk ízlés szerint hozzátett cukorral vagy mézzel, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével, fahéjjal.
Kihűtjük a tölteléket.
A tojásokat szétválasztjuk.
Az 5 tojás fehérjét a cukorral kemény...
A reszelt almát megpároljuk ízlés szerint hozzátett cukorral vagy mézzel, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével, fahéjjal.
Kihűtjük a tölteléket.
A tojásokat szétválasztjuk.
Az 5 tojás fehérjét a cukorral kemény...
Kategóriák: |Desszertek |
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a fahéjjal elkevert mogyorót, majd egy sütőpapírral bélelt 26×32-s tepsibe az 1/3 részét belekenjük és forró sütőben megsütjük / inkább szárítjuk /. Ugyanígy járunk el a fennmaradó tésztával,...
Kategóriák: |Desszertek |

A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a fahéjjal elkevert mogyorót, majd egy sütőpapírral bélelt 26×32-s tepsibe az 1/3 részét belekenjük és forró sütőben megsütjük / inkább szárítjuk /. Ugyanígy járunk el a fennmaradó tésztával,...
Kategóriák: |Desszertek |
Még nincs hozzászólása.