Navigáció: Címlap Adatlap
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is! Meghívó küldése
roadstar adatlapja
roadstar
roadstar
NEM ELÉRHETŐ
2012.12.20
lazac
Nosztalgia Étterem
nincs info
nincs info

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont (0% )
");
">Rántott csirkemell Boci sajt bundában
">Olaszos csirkeszárny
">Olaszos csirkeszárny
">Olasz minestrone leves
Az olajban megpirítjuk az aprított hagymát a szalonnával és a szétpréselt fokhagymával. Akkor felöntjük 3 liter vízzel, beledobjuk a leveskockát, répát, burgonyát, zellert, paradicsomot, káposztát, a fűszereket, és végül megsózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ezt aztán...
Kategóriák: |Levesek | |Olasz |
">Olasz minestrone leves
Elkészítése:

A paradicsomot(2 db kivételével),a kétféle hagymát,a sárgarépát meg az egyik szár zellert nagy darabokra vágjuk.

A lábosban felhevített olajon a felaprított zöldségeket-a paradicsom kivételével-kb. 5 percig közepes hőfokon...
Kategóriák: |Levesek | |Olasz |
">Nápolyi paradicsomleves
Elkészítése:

A paradicsomot(2 db kivételével),a kétféle hagymát,a sárgarépát meg az egyik szár zellert nagy darabokra vágjuk.

A lábosban felhevített olajon a felaprított zöldségeket-a paradicsom kivételével-kb. 5 percig közepes hőfokon...
Kategóriák: |Levesek | |Olasz |
">Nápolyi paradicsomleves
Megsütjük a piskótát, közben elkészítjük a krémet.
A cukrot, kakaót és a 6 egész tojást, gőz fölött addig főzzük, míg a cukor el nem olvad, és az egész krém jól össze áll. Ezután teljesen kihűtjük. Majd ezt követően hozzákeverjük a vajat, amit legalább 10-15...
Kategóriák: |Desszertek |
">Dobos torta
Megsütjük a piskótát, közben elkészítjük a krémet.
A cukrot, kakaót és a 6 egész tojást, gőz fölött addig főzzük, míg a cukor el nem olvad, és az egész krém jól össze áll. Ezután teljesen kihűtjük. Majd ezt követően hozzákeverjük a vajat, amit legalább 10-15...
Kategóriák: |Desszertek |
">Dobos torta
A lisztet a szoba hőmérsékletű vajjal elmorzsoljuk. A tejfölt a tojássárgájával elkeverjük, és az egészet jól összegyúrjuk. 16 egyforma kis gombócra osztjuk. Jól lezárt nejlonzacskóban másnapig hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap egy konyharuhát jól megszórunk...
Kategóriák: |Desszertek |
">Apró kifli
A lisztet a szoba hőmérsékletű vajjal elmorzsoljuk. A tejfölt a tojássárgájával elkeverjük, és az egészet jól összegyúrjuk. 16 egyforma kis gombócra osztjuk. Jól lezárt nejlonzacskóban másnapig hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap egy konyharuhát jól megszórunk...
Kategóriák: |Desszertek |
">Apró kifli
A lisztet, porcukrot, szódabikarbónát összekeverjük, a margarint megpuhítjuk és a mézzel, tojással és rummal összegyúrjuk. Két cipót formálunk kinyújtjuk. /Én két sütőpapír között szoktam, hogy ne ragadjon és az alsó lappal ráhúzom a tepsi hátuljára, a felsőt meg...
Kategóriák: |Desszertek |
">Krémes - csokimázzal
A lisztet, porcukrot, szódabikarbónát összekeverjük, a margarint megpuhítjuk és a mézzel, tojással és rummal összegyúrjuk. Két cipót formálunk kinyújtjuk. /Én két sütőpapír között szoktam, hogy ne ragadjon és az alsó lappal ráhúzom a tepsi hátuljára, a felsőt meg...
Kategóriák: |Desszertek |
">Krémes - csokimázzal
A langyos tejben elkeverünk 0,5 tk. cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt. Meleg helyen kb. 5 perc alatt felfuttatjuk.
A lisztbe belekeverjük az élesztőt, a bort, a sót, a tojássárgáját, a marsalat, a maradék cukrot és a narancs és citrom reszelt héját, majd kb. 10 perces...
Kategóriák: |Desszertek |
">Fritole - Velence farsangi fánkja
A langyos tejben elkeverünk 0,5 tk. cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt. Meleg helyen kb. 5 perc alatt felfuttatjuk.
A lisztbe belekeverjük az élesztőt, a bort, a sót, a tojássárgáját, a marsalat, a maradék cukrot és a narancs és citrom reszelt héját, majd kb. 10 perces...
Kategóriák: |Desszertek |
">Fritole - Velence farsangi fánkja
A tojássárgákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és világosra sütjük.
A krémhez a tejben a lisztet csomómentesre keverjük és lassú tűznél sűrű péppé főzzük,tűzről levéve a diót és a kakaót hozzákeverjük és...
Kategóriák: |Desszertek |
">Isteni szelet
A tojássárgákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és világosra sütjük.
A krémhez a tejben a lisztet csomómentesre keverjük és lassú tűznél sűrű péppé főzzük,tűzről levéve a diót és a kakaót hozzákeverjük és...
Kategóriák: |Desszertek |
">Isteni szelet
Elkészítése:
Kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral,majd a tojások sárgáját egyenként hozzá adjuk és tovább verjük.
Majd közé keverjük a lisztet,végül a megolvasztott,de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra...
Kategóriák: |Desszertek |
">Gyümölcstorta,ahogy én készítem
Elkészítése:
Kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral,majd a tojások sárgáját egyenként hozzá adjuk és tovább verjük.
Majd közé keverjük a lisztet,végül a megolvasztott,de nem meleg margarint.
A margarinnal kikent sütőformában világosra...
Kategóriák: |Desszertek |
">Gyümölcstorta,ahogy én készítem

Elkészített receptek

Nincs elkészített recept megjelölve.

Összes receptje(0) Kedvenc receptjei (16) Elkészített receptjei(0)
Ajánlott vendéglátóhelyei

Nincs ajánlott vendéglátóhely.

Összes ajánlott helye(0)
Beküldött linkek

Nincs beküldött gasztrolink.

Összes beküldött link(0)
Legújabb hozzászólások
Legújabb hozzászólásai

Még nincs hozzászólása.

Legújabb hozzászólások a receptjeihez

Még nem írtak hozzászólást.

Fórumélet
Fórumbejegyzései

Nincs fórum hozzászólás.

Legújabb gasztrokalandor pontok
Regisztráció Regisztráció! 10 pont

2012. dec. 20. 21:07

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!