Navigáció:
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is!
Meghívó küldése
lucacska adatlapja
![]() |
lucacska |
NEM ELÉRHETŐ | |
2010.01.20 |
nincs info | |
nincs info | |
nincs info | |
nincs info |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
Nincs saját recept.
Kedvencnek jelölt receptek
Zöldséghámozóval hámozd meg a narancsot. Ügyelj rá, hogy a fehér réteget ne hámozd hozzá (mert keserű). A héját vágd 3 centis vékony csíkokra. Egy darab sütőpapíron a grillsütőben vagy a sütőben óvatosan szárítsd meg 10-15 perc alatt.
A csirkét vágd 3-4 centis...
A csirkét vágd 3-4 centis...
Kategóriák: |Egytálételek | |Kínai |

Zöldséghámozóval hámozd meg a narancsot. Ügyelj rá, hogy a fehér réteget ne hámozd hozzá (mert keserű). A héját vágd 3 centis vékony csíkokra. Egy darab sütőpapíron a grillsütőben vagy a sütőben óvatosan szárítsd meg 10-15 perc alatt.
A csirkét vágd 3-4 centis...
A csirkét vágd 3-4 centis...
Kategóriák: |Egytálételek | |Kínai |
A paradicsomot karikázzuk fel és extra szűz olíva olajban süssük barnára. Ezzel egyidejűleg a paprikát is pároljuk, majd pirítsuk ropogósra. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is. A turmixolásnál arra ügyeljünk, hogy ne pépesre, hanem egy kicsit darabosra turmixoljuk
Kategóriák: |Előételek | |Mexikói |

A paradicsomot karikázzuk fel és extra szűz olíva olajban süssük barnára. Ezzel egyidejűleg a paprikát is pároljuk, majd pirítsuk ropogósra. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is. A turmixolásnál arra ügyeljünk, hogy ne pépesre, hanem egy kicsit darabosra turmixoljuk
Kategóriák: |Előételek | |Mexikói |
Még nincs hozzászólása.