Navigáció: Címlap Adatlap
Csatlakozz hozzánk a Facebook oldalunkon is.
hoppy adatlapja
hoppy
hoppy
NEM ELÉRHETŐ
2011.03.24
nincs info
nincs info
nincs info
nincs info

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont (0% )
");
">Brokkoli krémleves
">Gombás ragu
">Gombás ragu
">Olasz minestrone leves
Az olajban megpirítjuk az aprított hagymát a szalonnával és a szétpréselt fokhagymával. Akkor felöntjük 3 liter vízzel, beledobjuk a leveskockát, répát, burgonyát, zellert, paradicsomot, káposztát, a fűszereket, és végül megsózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Ezt aztán...
Kategóriák: |Levesek | |Olasz |
">Olasz minestrone leves
Vékony szelet húsokat sózzuk,borsozzuk és az olajon egy magasabb lábosba mindkét oldalát hirtelen megsütjük,ha minden szelet kész vissza teszünk minden szeletet a lábosba és kevés vizet meg a lecsót +paradicsompürét ráöntjük,sóval borssal ízesítjük és kis lángon puhára...
Kategóriák: |Sertés |
">Lecsós szelet
Vékony szelet húsokat sózzuk,borsozzuk és az olajon egy magasabb lábosba mindkét oldalát hirtelen megsütjük,ha minden szelet kész vissza teszünk minden szeletet a lábosba és kevés vizet meg a lecsót +paradicsompürét ráöntjük,sóval borssal ízesítjük és kis lángon puhára...
Kategóriák: |Sertés |
">Lecsós szelet
Zöldséghámozóval hámozd meg a narancsot. Ügyelj rá, hogy a fehér réteget ne hámozd hozzá (mert keserű). A héját vágd 3 centis vékony csíkokra. Egy darab sütőpapíron a grillsütőben vagy a sütőben óvatosan szárítsd meg 10-15 perc alatt.
A csirkét vágd 3-4 centis...
Kategóriák: |Egytálételek | |Kínai |
">Szecsuáni csirke
Zöldséghámozóval hámozd meg a narancsot. Ügyelj rá, hogy a fehér réteget ne hámozd hozzá (mert keserű). A héját vágd 3 centis vékony csíkokra. Egy darab sütőpapíron a grillsütőben vagy a sütőben óvatosan szárítsd meg 10-15 perc alatt.
A csirkét vágd 3-4 centis...
Kategóriák: |Egytálételek | |Kínai |
">Szecsuáni csirke
A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet majd bő olajban ropogósra sütjük. A máz hozzávalóit összefőzzük, megvárjuk amíg picit besűrűsödik majd keverünk hozzá egy evőkanálnyi szezámmagot, és a kisült csirkefalatkákra...
Kategóriák: |Szárnyas |
">Mézes-szezámmagos csirke
A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet majd bő olajban ropogósra sütjük. A máz hozzávalóit összefőzzük, megvárjuk amíg picit besűrűsödik majd keverünk hozzá egy evőkanálnyi szezámmagot, és a kisült csirkefalatkákra...
Kategóriák: |Szárnyas |
">Mézes-szezámmagos csirke

Elkészített receptek

Nincs elkészített recept megjelölve.

Összes receptje(0) Kedvenc receptjei (9) Elkészített receptjei(0)
Ajánlott vendéglátóhelyei

Nincs ajánlott vendéglátóhely.

Összes ajánlott helye(0)
Beküldött linkek

Nincs beküldött gasztrolink.

Összes beküldött link(0)
Legújabb hozzászólások
Legújabb hozzászólásai

Még nincs hozzászólása.

Legújabb hozzászólások a receptjeihez

Még nem írtak hozzászólást.

Fórumélet
Fórumbejegyzései

Nincs fórum hozzászólás.

Legújabb gasztrokalandor pontok
Regisztráció Regisztráció! 10 pont

2011. márc. 24. 23:37

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!