Navigáció: Kezdőlap Adatlap
feri1969 adatlapja
feri1969
NEM ELÉRHETŐ
2011.02.07
káposztás ételek,gombás ételek,rántott húsok,zöldségek,főzelékek,saláták,stb...
van egy kettő ahová szoktam járni,de konkrétan kedvencem az nincs.
társasági oldalak.
egyszerű,hétköznapi,főzni szerető pasi vagyok.

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont (0% )
");
Receptes könyve

Legújabb saját receptek

Nincs saját recept.

Kedvencnek jelölt receptek

A krumplit megtisztítjuk, megmossuk, lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, megsózzuk, borsózzuk, és jól összekeverjük. Serpenyőben olajat forrósítunk. A krumpli masszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával lepényekké formáljuk. Mindkét...
Kategóriák: |Köretek |
">Tócsni (lapcsánka, cicege)
A krumplit megtisztítjuk, megmossuk, lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, megsózzuk, borsózzuk, és jól összekeverjük. Serpenyőben olajat forrósítunk. A krumpli masszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával lepényekké formáljuk. Mindkét...
Kategóriák: |Köretek |
">Tócsni (lapcsánka, cicege)
A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldet, majorannát. Sót, borsot ízlés szerint.
Olyan masszát kapunk, amiben a krumpli dominál,...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Burgonyás lepény tejföllel-sajttal
A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldet, majorannát. Sót, borsot ízlés szerint.
Olyan masszát kapunk, amiben a krumpli dominál,...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Burgonyás lepény tejföllel-sajttal
A meghámozott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és összetörjük.Zsírral kikeverjük és az így kapott masszát egy tepsibe terítjük.Kanállal a masszába akkora mélyedéseket készítünk, hogy 1-1 nyers tojást bele tudjunk helyezni. A tojások tetejét sóval és...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Tojásfészek
A meghámozott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és összetörjük.Zsírral kikeverjük és az így kapott masszát egy tepsibe terítjük.Kanállal a masszába akkora mélyedéseket készítünk, hogy 1-1 nyers tojást bele tudjunk helyezni. A tojások tetejét sóval és...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Tojásfészek

Elkészített receptek

A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldet, majorannát. Sót, borsot ízlés szerint.
Olyan masszát kapunk, amiben a krumpli dominál,...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Burgonyás lepény tejföllel-sajttal
A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldet, majorannát. Sót, borsot ízlés szerint.
Olyan masszát kapunk, amiben a krumpli dominál,...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Burgonyás lepény tejföllel-sajttal
A meghámozott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és összetörjük.Zsírral kikeverjük és az így kapott masszát egy tepsibe terítjük.Kanállal a masszába akkora mélyedéseket készítünk, hogy 1-1 nyers tojást bele tudjunk helyezni. A tojások tetejét sóval és...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Tojásfészek
A meghámozott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és összetörjük.Zsírral kikeverjük és az így kapott masszát egy tepsibe terítjük.Kanállal a masszába akkora mélyedéseket készítünk, hogy 1-1 nyers tojást bele tudjunk helyezni. A tojások tetejét sóval és...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Tojásfészek
Összes receptje(0) Kedvenc receptjei (5) Elkészített receptjei (3)
Ajánlott vendéglátóhelyei

Nincs ajánlott vendéglátóhely.

Összes ajánlott helye(0)
Beküldött linkek

Nincs beküldött gasztrolink.

Összes beküldött link(0)
Legújabb hozzászólások
Legújabb hozzászólásai

Még nincs hozzászólása.

Legújabb hozzászólások a receptjeihez

Még nem írtak hozzászólást.

Fórumélet
Fórumbejegyzései

Nincs fórum hozzászólás.

Legújabb gasztrokalandor pontok
Regisztráció Regisztráció! 10 pont

2011. febr. 07. 16:30

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont

3080 recept

212 vendéglátóhely

119 gasztrolink

83 receptes videó

804 felhasználótól

Csatlakozz Te is!

 
 Receptek RSS
 Vendéglátóhelyek RSS
 Csatlakozz a klubhoz (iwiw)
 Kövess minket a twitteren is

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!

Újdonságok az oldalon

Új, Főzelék és Iráni receptek kategóriával bővült a recepttár.

Új, Koktélok kategóriával bővült a recepttár.

 

Új, Nyúl kategóriával bővült a recepttár.

 

Új kinézetet kapott az oldal!
Ez volt az "átalakítás" első lépése. Kicsit csiszolgatjuk még, és utána jöhet következő lépés. Ha hibát találtok kérlek jelezzétek a fórumon. Köszönjük!

 

Új, mártások kategóriával bővült a recepttár!