Navigáció:
Ha van gasztroblogod, helyezd el bannerét a recepjeidnél és az adatlapodon!
BloggerBanner
bjcst adatlapja
![]() |
bjcst |
NEM ELÉRHETŐ | |
2012.01.20 |
vörösborosmarhapörkölt tarhonyával | |
Hungária étterem és kávéház | |
Gasztro kalandor.hu | |
Az evés élvezet legyen és ne kényszer |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
Nincs saját recept.
Kedvencnek jelölt receptek
Marlenka - mézes - régi örmény recept, ami az orosz asszonyok kedvence.
Összekeverjük a szódát és az ecetet.
Erre egy magasabb edényt használjunk, mert hab képződik a tetején.
Egy edényben kikeverjük a vajat, mézet és a cukrot, majd hozzáadjuk az ecetes...
Összekeverjük a szódát és az ecetet.
Erre egy magasabb edényt használjunk, mert hab képződik a tetején.
Egy edényben kikeverjük a vajat, mézet és a cukrot, majd hozzáadjuk az ecetes...
Kategóriák: |Desszertek |

Marlenka - mézes - régi örmény recept, ami az orosz asszonyok kedvence.
Összekeverjük a szódát és az ecetet.
Erre egy magasabb edényt használjunk, mert hab képződik a tetején.
Egy edényben kikeverjük a vajat, mézet és a cukrot, majd hozzáadjuk az ecetes...
Összekeverjük a szódát és az ecetet.
Erre egy magasabb edényt használjunk, mert hab képződik a tetején.
Egy edényben kikeverjük a vajat, mézet és a cukrot, majd hozzáadjuk az ecetes...
Kategóriák: |Desszertek |
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3 részre osztjuk,kinyújtjuk és tepsi hátán megsütjük a lapokat.
Krém:
A lisztből és a tejből sűrű pépet főzünk,a margarint a porcukorral kihabosítjuk és a kihűlt péppel jól összedolgozzuk,hozzáadjuk a konyakmeggyaromát és...
Krém:
A lisztből és a tejből sűrű pépet főzünk,a margarint a porcukorral kihabosítjuk és a kihűlt péppel jól összedolgozzuk,hozzáadjuk a konyakmeggyaromát és...
Kategóriák: |Desszertek |

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3 részre osztjuk,kinyújtjuk és tepsi hátán megsütjük a lapokat.
Krém:
A lisztből és a tejből sűrű pépet főzünk,a margarint a porcukorral kihabosítjuk és a kihűlt péppel jól összedolgozzuk,hozzáadjuk a konyakmeggyaromát és...
Krém:
A lisztből és a tejből sűrű pépet főzünk,a margarint a porcukorral kihabosítjuk és a kihűlt péppel jól összedolgozzuk,hozzáadjuk a konyakmeggyaromát és...
Kategóriák: |Desszertek |
A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet majd bő olajban ropogósra sütjük. A máz hozzávalóit összefőzzük, megvárjuk amíg picit besűrűsödik majd keverünk hozzá egy evőkanálnyi szezámmagot, és a kisült csirkefalatkákra...
Kategóriák: |Szárnyas |

A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet majd bő olajban ropogósra sütjük. A máz hozzávalóit összefőzzük, megvárjuk amíg picit besűrűsödik majd keverünk hozzá egy evőkanálnyi szezámmagot, és a kisült csirkefalatkákra...
Kategóriák: |Szárnyas |
Még nincs hozzászólása.