Navigáció: Címlap Adatlap
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is! Meghívó küldése
berkeczmona adatlapja
berkeczmona
berkeczmona
NEM ELÉRHETŐ
2010.05.09
sajtkrémleves
Halascsárda-Akasztó
Lyoness
"Aki nam tudja milyen kikötőbe tart,annak nem kedvez semmilyen szél sem"

Összes gasztrokalandor pont:

1026 pont (3% )
");
">Zöldséges pulykaragu
">Göngyölt pulyka nyárson
">Göngyölt pulyka nyárson
">Roston sült galamb
A galambokat félbevágjuk,széthajtjuk és jól kilapítjuk.A hozzávalókat összekeverjük és megkenjük vele a galambokat.A húst grillrácsra tesszük,és 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.Sütés közben egyszer megfordítjuk,és folyamatosan kenegetjük páclével.
Kategóriák: |Szárnyas |
">Roston sült galamb
A felszeletelt hagymát,borral és a balzsamecettel magas fokozaton főzzük míg a folyadék teljesen el nem fő.A befűszerezett húsokat forró olajban süssük meg.Ha kész,vegyük ki a serpenyőből,és csavarjuk alufóliába.A boros hagymát forgassuk meg a hússzaftba,keverjük bele a...
Kategóriák: |Marha |
">Hátszín vörösboros hagymával
A felszeletelt hagymát,borral és a balzsamecettel magas fokozaton főzzük míg a folyadék teljesen el nem fő.A befűszerezett húsokat forró olajban süssük meg.Ha kész,vegyük ki a serpenyőből,és csavarjuk alufóliába.A boros hagymát forgassuk meg a hússzaftba,keverjük bele a...
Kategóriák: |Marha |
">Hátszín vörösboros hagymával
Sózzuk és borsozzuk meg a hússzeleteket,majd süssük forró olajban 1-2 percig mindkét oldalukat.Adjuk hozzá a félbevágott datolyákat és rövid ideig süssük őket együtt.Tegyünk 2-2 fél datolyát a húsokra,majd takarjk be 1-1 szelet sajttal.Fedjük le a serpenyőt és olvasszuk meg...
Kategóriák: |Marha |
">Datolyás bélszínérmék
Sózzuk és borsozzuk meg a hússzeleteket,majd süssük forró olajban 1-2 percig mindkét oldalukat.Adjuk hozzá a félbevágott datolyákat és rövid ideig süssük őket együtt.Tegyünk 2-2 fél datolyát a húsokra,majd takarjk be 1-1 szelet sajttal.Fedjük le a serpenyőt és olvasszuk meg...
Kategóriák: |Marha |
">Datolyás bélszínérmék
A húsokat vékonyra verjük,sózzuk,borsozzuk.A bazsalikomot a túróhoz keverjük,majd elosztjuk a húson.A szeleteket összehajtjuk és tűvel rögzítjük.
A hústáskák mindkét oldalát forró vajon 6-7 percig sütjük.Zöldfűszerekkel díszítve tálaljuk.
Kategóriák: |Marha |
">Hústáska
A húsokat vékonyra verjük,sózzuk,borsozzuk.A bazsalikomot a túróhoz keverjük,majd elosztjuk a húson.A szeleteket összehajtjuk és tűvel rögzítjük.
A hústáskák mindkét oldalát forró vajon 6-7 percig sütjük.Zöldfűszerekkel díszítve tálaljuk.
Kategóriák: |Marha |
">Hústáska

Kedvencnek jelölt receptek

">Borjúkrémleves

Elkészített receptek

">Tejszínes szelet,petrezselyemmel
A mézet langyosítsuk meg,és a szójaszósszal,a szezámolajjal és egy csipet chiliporral keverjük össze.A massza 2/3-át kenjük a combokra,és 30 percre takarjuk le.Süssük meg közben kenegessük a maradék páclével.
Római salátával és retekcsírával tálaljuk.
Kategóriák: |Kínai |
">Mézes csirkecomb kínából
A mézet langyosítsuk meg,és a szójaszósszal,a szezámolajjal és egy csipet chiliporral keverjük össze.A massza 2/3-át kenjük a combokra,és 30 percre takarjuk le.Süssük meg közben kenegessük a maradék páclével.
Római salátával és retekcsírával tálaljuk.
Kategóriák: |Kínai |
">Mézes csirkecomb kínából
A levest a sáfránnyal főzzük fel.A megmosott rizst adjuk aleveshez,és lefedve,kb.25percig főzzük lassú tűznél.A formát kenjük ki olajjal,a még meleg rizst öntsük a formába,majd borítsuk a tányérra.
Kategóriák: |Köretek |
">Sáfrányos rizs
A levest a sáfránnyal főzzük fel.A megmosott rizst adjuk aleveshez,és lefedve,kb.25percig főzzük lassú tűznél.A formát kenjük ki olajjal,a még meleg rizst öntsük a formába,majd borítsuk a tányérra.
Kategóriák: |Köretek |
">Sáfrányos rizs
Forrósítsunk fel egy fazékban 2ek vajat,adjuk hozzá a lisztet,és jól keverjük el.Folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a húsleves alapot.A levest kb. 1 percig főzzük.
A levest vegyük le a tűzhelyről.A tejszínt keverjük össze a tojássárgájával,és adjuk a...
Kategóriák: |Levesek |
">Borjúkrémleves
Forrósítsunk fel egy fazékban 2ek vajat,adjuk hozzá a lisztet,és jól keverjük el.Folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a húsleves alapot.A levest kb. 1 percig főzzük.
A levest vegyük le a tűzhelyről.A tejszínt keverjük össze a tojássárgájával,és adjuk a...
Kategóriák: |Levesek |
">Borjúkrémleves
Készítsük el a pudingot a felhasználási útmutatónak megfelelően.
Hideg vízzel öblítsünk ki 4db formát,és öntsük bele a pudingot.3 órára tegyük hűtőszekrénybe.
Az epret kockázzuk fel és a porcukorral,citromlével marináljuk.
Borítsuk ki a pudingot a...
Kategóriák: |Desszertek |
">Vaníliapuding eperrel
Készítsük el a pudingot a felhasználási útmutatónak megfelelően.
Hideg vízzel öblítsünk ki 4db formát,és öntsük bele a pudingot.3 órára tegyük hűtőszekrénybe.
Az epret kockázzuk fel és a porcukorral,citromlével marináljuk.
Borítsuk ki a pudingot a...
Kategóriák: |Desszertek |
">Vaníliapuding eperrel
Összes receptje (29) Kedvenc receptjei (1) Elkészített receptjei (6)
Legújabb hozzászólások
Legújabb hozzászólásai

Még nincs hozzászólása.

Legújabb hozzászólások a receptjeihez

Még nem írtak hozzászólást.

Fórumélet
Fórumbejegyzései

Nincs fórum hozzászólás.

Legújabb gasztrokalandor pontok
Új recept Tojásleves tárkonnyal 20 pont

2010. máj. 14. 15:46

Új recept Kukoricaleves 20 pont

2010. máj. 14. 15:39

Új recept Hideg uborkaleves 20 pont

2010. máj. 14. 15:33

Új recept Hansági leves 20 pont

2010. máj. 14. 15:29

Új recept Dalmát szelet 20 pont

2010. máj. 14. 15:21

Új recept Currys pulykaragu ananásszal 20 pont

2010. máj. 12. 22:57

Új receptkép Currys pulykaragu ananásszal - kép 20 pont

2010. máj. 12. 22:57

Új recept Zöldséges pulykaragu 20 pont

2010. máj. 12. 22:26

Új receptkép Zöldséges pulykaragu - kép 20 pont

2010. máj. 12. 22:26

Új recept Göngyölt pulyka nyárson 20 pont

2010. máj. 12. 22:06

Összes gasztrokalandor pont:

1026 pont

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!