Navigáció:
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is!
Meghívó küldése
benkohaz adatlapja
![]() |
benkohaz |
NEM ELÉRHETŐ | |
2010.03.12 |
Töltött csirke | |
Zalaegerszegi Pitvar étterem | |
Receptes oldalak | |
Az étel akkor jó,ha szakács a szívét is bele teszi. |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
A lisztet, tojást, tejfölt, pici sót összegyúrom rétestészta keménységűre, ha kell, langyos vizet is öntök hozzá. Cipóvá formálom és téglalap alakúra kinyújtom 3-4 mm vastagra, a zsírt meglangyosítom és annyi lisztet teszek bele, hogy rántás sűrűségű legyen és ezt...
Kategóriák: |Desszertek | |Tészták | |Karácsonyi receptek | |Szilveszteri receptek | |Húsvéti receptek |

A lisztet, tojást, tejfölt, pici sót összegyúrom rétestészta keménységűre, ha kell, langyos vizet is öntök hozzá. Cipóvá formálom és téglalap alakúra kinyújtom 3-4 mm vastagra, a zsírt meglangyosítom és annyi lisztet teszek bele, hogy rántás sűrűségű legyen és ezt...
Kategóriák: |Desszertek | |Tészták | |Karácsonyi receptek | |Szilveszteri receptek | |Húsvéti receptek |
30 dkg lisztből, langyos vízből és az élesztőből csinálok kovászt, legalább 2 órahosszat pihentetem meleg helyen. Utána hozzáadom az összetört, főtt krumplit, a sót, és annyi langyos vizet, hogy kelt tésztánál valamivel keményebb legyen. Jól összedagasztjuk,
meleg...
meleg...
Kategóriák: |Egytálételek | |Szendvicsek | |Tészták |

30 dkg lisztből, langyos vízből és az élesztőből csinálok kovászt, legalább 2 órahosszat pihentetem meleg helyen. Utána hozzáadom az összetört, főtt krumplit, a sót, és annyi langyos vizet, hogy kelt tésztánál valamivel keményebb legyen. Jól összedagasztjuk,
meleg...
meleg...
Kategóriák: |Egytálételek | |Szendvicsek | |Tészták |
Kovászt elkészítem: az élesztőt kevés langyos vízben felolvasztom, a liszt egyharmadát beleöntöm és összekeverem, annyi vizet öntök hozzá, hogy galuska sűrűségű, simára kidolgozott legyen. Letakarom ruhával, még egy párnát is teszek rá, minimum 6 órát pihentetem.
">Kategóriák: |Tészták |

Kovászt elkészítem: az élesztőt kevés langyos vízben felolvasztom, a liszt egyharmadát beleöntöm és összekeverem, annyi vizet öntök hozzá, hogy galuska sűrűségű, simára kidolgozott legyen. Letakarom ruhával, még egy párnát is teszek rá, minimum 6 órát pihentetem.
">Kemencében sült házi kenyerekKategóriák: |Tészták |
Még nincs hozzászólása.