Navigáció:
Ajánld a receptgyűjteményed ismerőseidnek is!
Meghívó küldése
Szoszke adatlapja
![]() |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és a vékonyan lehántolt sárga héjával, a fahéjjal meg a szegfűszeggel fűszerezve felforraljuk.
A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, tejszínnel hígítjuk, a forró bort vigyázva, élénken kevergetve-...
A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, tejszínnel hígítjuk, a forró bort vigyázva, élénken kevergetve-...
Kategóriák: |Levesek | |Karácsonyi receptek |

A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és a vékonyan lehántolt sárga héjával, a fahéjjal meg a szegfűszeggel fűszerezve felforraljuk.
A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, tejszínnel hígítjuk, a forró bort vigyázva, élénken kevergetve-...
A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, tejszínnel hígítjuk, a forró bort vigyázva, élénken kevergetve-...
Kategóriák: |Levesek | |Karácsonyi receptek |
A szarvascombot fölengedjük, megmossuk. a megtisztított körmöket hosszában kettécsapjuk, majd a hússal együtt fazékba tesszük. 3-3,5 liter hideg vizet ráöntünk és felforraljuk. kis lángra állítjuk, hogy épp csak gyöngyözve forrjon, a tetejéről a habot leszedjük.
A...
A...
Kategóriák: |Sertés | |Vad | |Karácsonyi receptek |

A szarvascombot fölengedjük, megmossuk. a megtisztított körmöket hosszában kettécsapjuk, majd a hússal együtt fazékba tesszük. 3-3,5 liter hideg vizet ráöntünk és felforraljuk. kis lángra állítjuk, hogy épp csak gyöngyözve forrjon, a tetejéről a habot leszedjük.
A...
A...
Kategóriák: |Sertés | |Vad | |Karácsonyi receptek |
A pirospaprikát, a paradicsompürét és a tojásfehérjét fazékba tesszük, habverővel habosra keverjük. Kb. 2 liter hideg vizet hozzá adunk, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott halcsontot, és a fölszeletelt hagymát és a halászlé kockát.
Nagy lángon kevergetve...
Nagy lángon kevergetve...
Kategóriák: |Halételek | |Levesek |

A pirospaprikát, a paradicsompürét és a tojásfehérjét fazékba tesszük, habverővel habosra keverjük. Kb. 2 liter hideg vizet hozzá adunk, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott halcsontot, és a fölszeletelt hagymát és a halászlé kockát.
Nagy lángon kevergetve...
Nagy lángon kevergetve...
Kategóriák: |Halételek | |Levesek |
Még nincs hozzászólása.