Navigáció:
Ha van gasztroblogod, helyezd el bannerét a recepjeidnél és az adatlapodon!
BloggerBanner
Kiss adatlapja
![]() |
Kiss |
NEM ELÉRHETŐ | |
2013.01.26 |
nincs info | |
nincs info | |
nincs info | |
nincs info |
Összes gasztrokalandor pont:
Receptes könyve
Legújabb saját receptek
Nincs saját recept.
Kedvencnek jelölt receptek
A tésztát meg gyúrjuk és 2 lapot sütünk egy nagy gáztepsi hátulján.
A krém hozzá valóit felfőzzük, majd ha kihűlt a margarin cukor keverékéhez keverjük.
Egyik kihűlt lapra simítjuk,majd ha kihűlt, kemény habbá vert tejszínt is rá simítjuk. Rátesszük a...
A krém hozzá valóit felfőzzük, majd ha kihűlt a margarin cukor keverékéhez keverjük.
Egyik kihűlt lapra simítjuk,majd ha kihűlt, kemény habbá vert tejszínt is rá simítjuk. Rátesszük a...
Kategóriák: |Desszertek |

A tésztát meg gyúrjuk és 2 lapot sütünk egy nagy gáztepsi hátulján.
A krém hozzá valóit felfőzzük, majd ha kihűlt a margarin cukor keverékéhez keverjük.
Egyik kihűlt lapra simítjuk,majd ha kihűlt, kemény habbá vert tejszínt is rá simítjuk. Rátesszük a...
A krém hozzá valóit felfőzzük, majd ha kihűlt a margarin cukor keverékéhez keverjük.
Egyik kihűlt lapra simítjuk,majd ha kihűlt, kemény habbá vert tejszínt is rá simítjuk. Rátesszük a...
Kategóriák: |Desszertek |
A túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel meg a vaníliás cukorral.A langyos vajat a cukorral ugyancsak kikeverjük,majd a túrót a cukros vajjal és a felvert tejszínnel óvatosan összedolgozzuk.A maradék tejben felfőzzük a zselatint,vigyázva,hogy ne forrjon fel.Amikor langyosra hűlt...
Kategóriák: |Desszertek | |Tészták |

A túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel meg a vaníliás cukorral.A langyos vajat a cukorral ugyancsak kikeverjük,majd a túrót a cukros vajjal és a felvert tejszínnel óvatosan összedolgozzuk.A maradék tejben felfőzzük a zselatint,vigyázva,hogy ne forrjon fel.Amikor langyosra hűlt...
Kategóriák: |Desszertek | |Tészták |
Még nincs hozzászólása.