Navigáció: Címlap Adatlap
Ha van gasztroblogod, helyezd el bannerét a recepjeidnél és az adatlapodon! BloggerBanner
Bangyika 57 adatlapja
Bangyika 57
Bangyika 57
NEM ELÉRHETŐ
2013.01.13
nincs info
nincs info
nincs info
nincs info

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont (0% )
");
">Villámgyors palacsinta
">Gyorsan elkészíthető szalagos fánk
">Gyorsan elkészíthető szalagos fánk
">Pehelykönnyű krumplis pogácsa
Elkészítése:

A tejet a cukorral meglangyosítom, belemorzsolom az élesztőt és kelni hagyom.
A burgonyát kockára vágom és sós vízben puhára főzöm.
A lisztben elmorzsolom a zsírt, sót.
Krumplinyomón áttöröm a krumplit és a liszttel jól...
Kategóriák: |Tészták |
">Pehelykönnyű krumplis pogácsa
Elkészítése:

A tisztított kockákra vágott burgonyát enyhén sós vízben puhára főzzük.
Leszűrjük, majd áttörjük és langyosan összegyúrjuk a liszttel, a zsírral és a tojással.
Lisztezett deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk, azután 1x 5 cm-es csíkokra...
Kategóriák: |Tészták |
">Nudlitorony vaníliaöntettel,áfonyával
Elkészítése:

A tisztított kockákra vágott burgonyát enyhén sós vízben puhára főzzük.
Leszűrjük, majd áttörjük és langyosan összegyúrjuk a liszttel, a zsírral és a tojással.
Lisztezett deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk, azután 1x 5 cm-es csíkokra...
Kategóriák: |Tészták |
">Nudlitorony vaníliaöntettel,áfonyával
A főtt,áttört burgonyát a többi hozzávalókkal összekeverjük,fánkot formálunk belőle és olajban szép aranybarnára kisütjük.
Kategóriák: |Köretek |
">Burgonyafánk II.
A főtt,áttört burgonyát a többi hozzávalókkal összekeverjük,fánkot formálunk belőle és olajban szép aranybarnára kisütjük.
Kategóriák: |Köretek |
">Burgonyafánk II.
A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldet, majorannát. Sót, borsot ízlés szerint.
Olyan masszát kapunk, amiben a krumpli dominál,...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Burgonyás lepény tejföllel-sajttal
A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát, lisztet, apróra vágott petrezselyemzöldet, majorannát. Sót, borsot ízlés szerint.
Olyan masszát kapunk, amiben a krumpli dominál,...
Kategóriák: |Egytálételek |
">Burgonyás lepény tejföllel-sajttal
A kapcsos tortaformát kibéleljük sütőpapírral
A kávét,tejet,rumot összekeverjük,a babapiskótákat belemártogatjuk és a forma aljába szorosan egymásmellé rakjuk.
A palacsintákat betöltjük cukros kakaóporral,jól feltekerjük,a két végét levágjuk és egyenlőre...
Kategóriák: |Desszertek |
">Csodapalacsinta
A kapcsos tortaformát kibéleljük sütőpapírral
A kávét,tejet,rumot összekeverjük,a babapiskótákat belemártogatjuk és a forma aljába szorosan egymásmellé rakjuk.
A palacsintákat betöltjük cukros kakaóporral,jól feltekerjük,a két végét levágjuk és egyenlőre...
Kategóriák: |Desszertek |
">Csodapalacsinta
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,1 órát pihentetjük,kisodorjuk,korongokat szúrunk és a töltelékkel megtöltjük.
Egy nagy gáztepsit kivajazunk,a kifliket rásorakoztatjuk és sütjük.
Nagyon finom omlós kifli,sokáig eláll.
Kategóriák: |Desszertek | |Karácsonyi receptek |
">Diós-omlós  kifli
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,1 órát pihentetjük,kisodorjuk,korongokat szúrunk és a töltelékkel megtöltjük.
Egy nagy gáztepsit kivajazunk,a kifliket rásorakoztatjuk és sütjük.
Nagyon finom omlós kifli,sokáig eláll.
Kategóriák: |Desszertek | |Karácsonyi receptek |
">Diós-omlós kifli
1 dl langyos tejjel egy kiskanálcukorral és az élesztővel kovászt készítünk,majd össze dolgozzuk a liszttel,a tojássárgákkal,sóval,és annyi langyos tejjel,hogy közepesen kemény kelt tészát kapjunk.Amikor már egyenletesen ,,szálas'' a tészta,beledolgozzuk az olajat...
Kategóriák: |Tészták | |Desszertek |
">Kakaós csiga
1 dl langyos tejjel egy kiskanálcukorral és az élesztővel kovászt készítünk,majd össze dolgozzuk a liszttel,a tojássárgákkal,sóval,és annyi langyos tejjel,hogy közepesen kemény kelt tészát kapjunk.Amikor már egyenletesen ,,szálas'' a tészta,beledolgozzuk az olajat...
Kategóriák: |Tészták | |Desszertek |
">Kakaós csiga
A friss élesztőt kevés cukros langyos tejben felfuttatom. (A szárított élesztőt egyenesen a liszthez lehet adni, nem kell felfuttatni.)
A lisztből, krumpliból, olajból, élesztőből, megfelelő sózás után tésztát készítek annyi langyos vízzel, hogy rugalmas, nem túl lágy...
Kategóriák: |Tészták |
">Kenyérlángos
A friss élesztőt kevés cukros langyos tejben felfuttatom. (A szárított élesztőt egyenesen a liszthez lehet adni, nem kell felfuttatni.)
A lisztből, krumpliból, olajból, élesztőből, megfelelő sózás után tésztát készítek annyi langyos vízzel, hogy rugalmas, nem túl lágy...
Kategóriák: |Tészták |
">Kenyérlángos
A krumplit megtisztítjuk, megmossuk, lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, megsózzuk, borsózzuk, és jól összekeverjük. Serpenyőben olajat forrósítunk. A krumpli masszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával lepényekké formáljuk. Mindkét...
Kategóriák: |Köretek |
">Tócsni (lapcsánka, cicege)
A krumplit megtisztítjuk, megmossuk, lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, megsózzuk, borsózzuk, és jól összekeverjük. Serpenyőben olajat forrósítunk. A krumpli masszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával lepényekké formáljuk. Mindkét...
Kategóriák: |Köretek |
">Tócsni (lapcsánka, cicege)

Elkészített receptek

Nincs elkészített recept megjelölve.

Összes receptje(0) Kedvenc receptjei (12) Elkészített receptjei(0)
Ajánlott vendéglátóhelyei

Nincs ajánlott vendéglátóhely.

Összes ajánlott helye(0)
Beküldött linkek

Nincs beküldött gasztrolink.

Összes beküldött link(0)
Legújabb hozzászólások
Legújabb hozzászólásai

Még nincs hozzászólása.

Legújabb hozzászólások a receptjeihez

Még nem írtak hozzászólást.

Fórumélet
Fórumbejegyzései

Nincs fórum hozzászólás.

Legújabb gasztrokalandor pontok
Regisztráció Regisztráció! 10 pont

2013. jan. 13. 19:20

Összes gasztrokalandor pont:

10 pont

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!